Kan Veren Can Verir

Isparta Hayvan Severler Derneği, Türk Kızılay’ı ile ortak bir çalışma yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2012 12:47
Kan Veren Can Verir

Isparta Hayvan Severler Derneği ve Türk Kızılay’ı Pazar günü saat 12:00 – 18:00 arası Iyaşpark Alışveriş Merkezi’nde kan bağışı kampanyası düzenliyor. Gerçekleştirilecek olan etkinlik Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenecek.

Konuyla ilgili Isparta Hayvan Severler Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Amaç, toplumda yerleşmiş olan “Hayvan Seven İnsan Sevmez” biçimindeki önyargıları yıkmak. Bizler hayvan severler olarak; insanları, doğayı kısaca yaratılmış olan tüm canlıları çok seviyoruz. Bizler; aciz, yardıma muhtaç hayvanları korumayı kendimize ilke edindik. Bizim önceliğimiz elbette insan, ama sokaklardaki muhtaç canları görmezden gelemeyiz. Aslında bu, tüm insanların görevi olmalı.

Bizim dinimiz ve kültürümüz acizlerin korunmasını ister. Bizlerde bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Türk Kızılay’ı gibi değerli ve kutsal bir kurumla işbirliği yapmak ve hayırlı bir işe girişmek bizleri çok heyecanlandırıyor. Bu kampanya ile biz hem farkındalık oluşturacağız hem de yapılan kan bağışları ile hayatların kurtulmasına vesile olacağız. Böylesine değerli bir organizasyona tüm Isparta halkını davet ediyoruz. Lütfen gelsinler kan bağışında bulunsunlar. Hem derneğimize, hem de Kızılay’ımıza destek olsunlar. Bu kampanyanın düzenlenmesinde bize her türlü kolaylığı ve güler yüzü gösteren Isparta Kızılayı’na sonsuz teşekkür ediyoruz. Ayrıca bundan önce düzenlediğimiz etkinlikte de bize kapılarını açan ve bu etkinlikte de bize destek veren Iyaşpark yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Bu kampanyanın halka duyurulması için broşür basımı ve dağıtılmasında bize yardımcı olan Isparta Belediyesi’ ne teşekkürü bir borç biliriz. Unutmayalım; “Kan veren can verir !” . Haydi Isparta, sen de bir hayatın elinden tut!” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.