Kapalı Kapılar Ardında İttifak Yapıyorlar

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral yerel seçimlerde aday olması düşünülen muhalefet partisi üyelerinin kapalı kapılar ardında ittifak çalışmaları yaptıklarını belirterek “gizli pazarlıklar yerine direk adaylığınızı açıklayın” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2013 15:45
Kapalı Kapılar Ardında İttifak Yapıyorlar

Emrah Çelik'in Haberi

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili konuştu. Kendisinin henüz seçim sürecine girmediğini söyleyen Özmeral “Seçimlere daha çok zaman var. Biz seçimlere değil işimize bakıyoruz. Eğirdir’i nasıl daha güzel noktalar getirebiliriz diyerek önümüzdeki işleri çözmek görevimiz” dedi. Özmeral muhalefet partilerinden ismi aday olarak geçen kişilerin kendisini yıkmak ittifak girişimleri olduğunu belirterek “amaç Eğirdir’e hizmet olmalı. Osman Nuri’yi yıkacağız diye gizli pazarlıklar yapılması Eğirdir’e fayda getirmez” diye konuştu.

“EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMI CAZİBELİ HAL ALDI”
2014 mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili tartışmalar kızıyor. Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral yaklaşan yerel seçimlerle ilgili gazetemize yaptığı değerlendirmede “Seçimlere daha çok zaman var. Biz seçimlere değil işimize bakıyoruz. Eğirdir’i nasıl daha güzel noktalar getirebiliriz diyerek önümüzdeki işleri çözmek görevimiz. Eğirdir Belediyesi olarak daha önceki dönemlerden gelen itibarsızlığı ortadan kaldırdık. Bir önceki dönemde hiçbir bankadan veya kredi kuruluşundan para alamayan Eğirdir Belediyesi bugün kredibilitesi yüksek ve hiç borcu olmayan bir belediye haline gelmiştir. Bundan dolayı artık Eğirdir Belediye Başkanlığı makamı daha cazibeli bir hal aldı” dedi.

“AK PARTİ DIŞINDAKİ ADAYLARIN TEK HEDEFİ BENİ YIKMAK”
Belediye başkanlığına aday olacak kişilerin var olan belediyeyi yıkmayı değil hizmet etmeyi planlaması gerektiğini belirten Özmeral “Biz iktidarında gücünü arkamıza alarak hizmetlerimize devam ettik. Önümüzdeki seçimlerde artık Eğirdir Belediye Başkanlığına talip olanların mevcut yönetimi yıkmak amacıyla hareket etmemeleri gerekir. ama maalesef Ak Parti dışındaki partilerin adaylarının tek bir amacı var Osman Nuri Özmeral’i yıkmak. Bunu da başaramayacaklarını gördükleri için ittifak arayışlarına girdiler. Bir gün muhalefet adayının biri diğerini, ertesi gün başka birini ziyaret ediyorlar” diye konuştu.

Aday olacak kişilerin açıkça adaylıklarını açıklamaları gerektiğini söyleyen Osman Nuri Özmeral “Şu anda tekrar belirtmek istiyorum ki Eğirdir Belediye Başkanlığına aday olanlar açık yüreklilikle adaylıklarını açıklamalıdırlar. Kamuoyu yaparak gizli kapılar ardında kazanmayı garanti ederek çıkmayı düşünmektedirler. Buna da köylü kurnazlığı denir. Artık Eğirdir halkı uyandı, kimin ne zaman hizmet ettiğini kimin ne zaman hezimete uğrattığını biliyor. Benim hiçbir şaibeli hizmetim yada ihalem olmamıştır. Alnım açıktır. Temel ilkem Eğirdir’e hizmettir. Eğirdir’i geliştirmek, güzelleştirmek ve dünyada bir eşi daha olmayan bu beldeyi tanıtmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum