Kapkaççı Hanya'yı Konya'yı Gördü

Geçtiğimiz günlerde bir üniversite öğrencisine kap-kaç yapan şahıs, filmleri aratmayacak bir kovalamacayla Konya’da yakalandı. Isparta’ya getirilen şahıs adli mercilere teslim edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2013 15:32
Kapkaççı Hanya'yı Konya'yı Gördü

Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Mahallesi Otogar civarında yolcuktan dönen üniversite öğrencisi S. G. Ve arkadaşının ikamet ettikleri aparta giderken S. G.’nin kolundan çantasını kapkaç yaparak zorla alınması olayı ile ilgili Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlatmıştı.

Asayiş Şube ekiplerinin alınan beyanlar ve yapılan fotoğraf teşhisi sonucunda kılı kırk yararak yaptıkları araştırma neticesinde olayın failinin H.K. isimli şahıs olduğu tespit edildi.

Araştırmasını derinleştiren polis H.K’nın yakalanmamak için olayın ardından Konya’da ailesinin yanına kaçtığını tespit etti.

Şahsı yakalamak için Isparta’dan Konya’ya özel bir ekip gönderildi. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gece saat 02:00’de H.K.’nın ailesinin evine giden polis ailenin kapısını çalınca yakalanacağını anlayan H.K. binanın çatısına kaçtı.

Şahsı kovalayan poliste H.K.’nın arkasından çatıya çıktı. Bu sırada H.K. yan binanın çatısına kaçmaya başladı. Çatıdan çatıya süren kovalamacanın ardından H.K. kıskıvrak yakalandı.

Isparta’ya getirilen H.K. kapkaç suçlamasıyla adli mercilere sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum