Kara Havacılık Okulu Lojmanları Isparta'ya Yapılacaktır!

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Etimesgut'daki Askeri Havaalanı ve tesislerinin Isparta'ya taşınması ile ilgili, "Isparta kamuoyu net bir şekilde bilsin ki Kara Havacılık Okulu lojmanları Isparta'ya yapılacaktır" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2012 18:14
Kara Havacılık Okulu Lojmanları Isparta'ya Yapılacaktır!

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yazılı açıklamasında, Kara Havacılık Okulu yapım işinin devam ettiğini ve herhangi bir aksama olmaması durumunda 2,5 yıl gibi bir sürede tamamlanacağını belirtti.

Kara Havacılık Okulu'nda görev yapacak rütbeli ve idari personel için Isparta'ya lojman yapılacağını hatırlatan Bilgiç, lojmanların Burdur'a yapılabileceği gibi bazı haber ve açıklamaların vatandaşların kafasını karıştırdığını söyledi.

Bilgiç, açıklamasında, "Burdurlular lojmanların illerine yapılmasını isterler. Ancak Isparta kamuoyu net bir şekilde bilsin ki Kara Havacılık Okulu Lojmanları Isparta'ya yapılacaktır. Bu konuda Milli Savunma Bakanlığı yer tespit çalışmalarını sürdürmektedir. Lojmanların Burdur'a yapılacağı iddiaları tamamen gerçek dışıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum