Karayollarının Vatandaşa Eziyeti Devam Ediyor

Davraz Mahallesinde bulunan çevreyolunda Karayollarının başlattığı yol yenileme çalışması vatandaşları çileden çıkartıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2012 11:44
Karayollarının Vatandaşa Eziyeti Devam Ediyor

Yılan hikayesine dönen bir türlü bitmek bilmeyen Karayollarının Davraz Çevreyolu asfalt yenileme çalışması vatandaşı çileden çıkartıyor.

Karayolları çevreyoluna adeta kimse çıkmasın diye çevreyoluna çıkan tüm yollara toprakla engeller koyarak giriş çıkışları kapatıyor. Bu yüzden Isparta Halk Otobüsleri nereden geçeceğini şaşırmış durumda sabahları otobüs bekleyen vatandaşlar otobüsler gelmeyince sinirlendi. Halk otobüsleri çevreyoluna inemeyince ara yollardan gitmek zorunda kaldı duraklarda bekleyen onlarca vatandaş sabah otobüs gelmediği için işlerine geç kaldı.

Isparta Belediye Başkanı bile elindeki imkanlarla 2 ayda nerdeyse 40 kilometre yol bitirken karayolları 5 kilometre gibi bir yolu bitiremedi.

KARAYOLLARI DALGAMI GEÇİYOR

Geçtiğimiz günlerde çevreyolundaki problem yüzüdnen Vali ve Belediye Başkanı çevreyoluna gelerek incelemelerde bulunduğunda Valinin biran önce bitirlmesini söylediği yolun Karayolalrı müdürü bayrama yetişeceğini söylemiştir. Bu beyanatınıda Kanal 32 televizyonunda da yayınlanmıştı. Vatandaş önümzdeki Ramazan Bayramına yetişecek diye sevinmişti. Ancak halk arasında karayolları "biz bayram dedik ama hangi bayram olduğunu söylemedik" diye söylentiler dolaşmaya başladı. Vatandaş acaba karayolları bizle dalgamı geçiyor diye düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum