Kartal'a bir dost darbesi daha!

Beşiktaş, Samet Aybaba'nın Antalyaspor'un ardından eski hocalarından Rıza Çalımbay'ın çalıştırdığı Çaykur Rizespor'a da paun kaptırdı.. Siyah beyazlılar, ilk cezalı maçından beraberlikle ayrıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2013 10:26
Kartal'a bir dost darbesi daha!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile yaptığı mücadeleyi, cezası nedeniyle sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar izlerken, Atatürk Olimpiyat Stadı büyük ölçüde boş kaldı.

Galatasaray ile yaptığı derbi maçta yaşanan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlı takımın, cezasını çektiği ilk maça, kadın ve çocuk taraftarların ilgisi az oldu. Tribünlerde yaklaşık 3 bin kadın ve çocuk taraftarın bulunduğu görüldü.

Karşılaşmayı izleyen taraftarların, takım arkadaşı Sezer Öztürk ile kavga ettiği için kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman lehine tezahürat yapmaları dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.