'Kayak ve Müzik Olmazsa Olmazım'

İngiltere'de dil ve spor eğitimi alan SDÜ Spor Bilimleri öğrencisi Milli Kayakçı Başyiğit, spor ve sanatı bir arada götürüyor. Başyiğit, "4 yaşımdan beri kayak yapıyorum ailecek kayak tutkunuyuz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2011 22:17
'Kayak ve Müzik Olmazsa Olmazım'

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Bölümü Öğrencisi ve Milli Kayakçı Fahriye Esra Başyiğit, il ve spor eğitimi için almak için İngiltere’ye gitti. Temmuz ayından bu yana dil eğitimini almak için İngiltere-Londra da Chelmsford semtinde New Hall okulunda 1 aylık eğitim gören Başyiğit, kendini A’dan Z’ye her alanda yetiştiriyor.

 İngiltere’deki eğitimiyle ilgili Akdeniz muhabirine açıklamalarda bulunan Milli Kayakçı Başyiğit, eğitimin çok iyi geçtiğini söyledi. Yurt dışı faaliyetinin hem ders hem de spor dolu dolu geçtiğini belirten Başyiğit, önümüzdeki yıl Amerika’ya gitmeyi planlıyor.

Sporun yanında sanattaki başarılarıyla göz dolduran Başyiğit, piyano ve çello da çalışmalarını sürdürüyor.

Düzenli olarak antrenmanlarına devam eden Milli Kayakçı Fahriye Esra Başyiğit, “Süleyman Demirel Üniversitesi Spor bilimlerinde olduğumdan dolayı çok mutluyum. 4 yaşımdan beri kayak yapıyorum ailecek kayak tutkunuyuz.

Kayak öğrenmeme vesile olan ve bizzat öğreten babam Oktay Başyiğit’e sonsuz teşekkür ediyorum. Kayak ve müzik olmazsa olmazım. Herkesin bu eşsiz zevkleri tatmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.