Kaybettiler Ama Eğilmediler!

Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor ile Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Ispartaspor, Davraz'da karşı karşıya geldi. Ispartaspor'un 11- 0 kaybettiği maçta gösterdiği performans ise taraftardan tam not aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2012 13:22
Kaybettiler Ama Eğilmediler!

Yeni sezon hazırlıklarının Isparta Davraz'daki ikinci etabını tamamlayan Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor, son hazırlık maçını Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Ispartaspor ile oynadı.

Kamp yapılan otelin sahasında yapılan karşılaşmada Medical Park Antalyaspor, Ispartaspor ile mücadelesini 11-0 üstünlükle tamamladı.

Müsabakada yediği gollere rağmen pes etmeyen Pembe – Yeşilli ekip, yeni sezon için taraftardan tam not aldı.


ispartapor.20120723220632.jpg


TARAFTARDAN PEMBE – YEŞİLLİLERE TAM NOT
Taraftarlar zaman zaman takım oyuncularını tezahüratlarıyla desteklerken, Ispartaspor Kulübü Başkanı Şevket Savlu, karşılaşma sonrası Antalyaspor'a başarı diledi.
Maçta genç oyuncularının bir Süper Lig takımıyla mücadelelerinin takdire olduğuna dikkat çeken Savlu, maçın ikinci devresinde 13 yaşındaki Berkcan’ın forma şansı bulduğunu ve ağabeylerinin yanında üstün bir mücadele örneği sergilediğini ifade etti.
Başkan Savlu, sıcak diyaloglarla geçen hazırlık maçı sonrasında Mehmet Özdilek'e plaket ve çiçek armağan etti.

32 GENÇLİK DE ORADAYDI...
Müsabaka boyunca Ispartaspor’un taraftar grubu 32 Gençlik de Pembe – Yeşilli takımlarını, Medical Park Antalyaspor karşısında tezahüratlarıyla destekledi.
Centilmen grup, maç sonunda takımlarının her zaman gönüllerinde olduğunu belirten tezahüratların yanı sıra Şimşeklere de Spor Toto Süper Lig’de başarılar diledi.

“ÖNEMLİ OLAN SKOR DEĞİL, EKSİKLERİ TAMAMLAMAK”
Öte yandan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, 20 günlük Davraz kampında günde 2 veya 3 antrenmanla yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.

Karşılaşmanın skorunun önemli olmadığına dikkat çeken Teknik Patron Özdilek, maçta oyuncularının eksiklerini görme fırsatı bulduklarını aktardı.

Davraz'da, Azal PFC Bakü, Mersin İdmanyurdu, Torku Konyaspor ve son olarak Ispartaspor ile hazırlık maçları oynadıklarını anlatan Özdilek, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini, yeni ve eski oyuncuların birbirleriyle kaynaşmaları ve oyun anlayışını sahaya yansıtmalarının oldukça iyi olduğunu dile getirdi.

ŞİMŞEKLER, YARIN SLOVENYA'YA UÇACAK
Yarın Davraz'dan ayrılacaklarını ve hazırlıklara Slovenya'da devam edecekleri aktaran Özdilek, 10 günlük Slovenya kampında ciddi rakiplerle 5 hazırlık maçı yapacaklarını dile getirdi. Özdilek, "Ligin arası ciddi daraldı. Çok fazla zaman kalmadı. Slovenya'dan dönünce oyunsal ve fiziksel olarak iyi durumda olmak istiyoruz. Umarım başarılı oluruz" dedi.

Özdilek, ayrıca takıma ciddi katkı sağlayabilecek bir kenar oyuncusu kazandırmak istediklerini ifade ederek, birkaç oyuncu ile görüşmelere devam ettiklerini sözlerine ekledi.

HABER – FOTOLAR: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum