Kaybettirdikleriniz İçin De Özür Dileyecek Misiniz?

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti Milletvekili Recep Özel’e seslenerek “10 yıl boyunca Isparta’ya kaybettirdiğiniz eserler içinde Ispartalılardan Ak Parti Teşkilatı olarak özür dilemeyi düşünüyor musunuz?” diye sordu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2013 17:38
Kaybettirdikleriniz İçin De Özür Dileyecek Misiniz?

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Recep Özel’in, “Dereboğazını da gündemlerinden aldık. Artık neyi konuşurlar bilmiyorum. Bölge hastanesi için de kanun çıktı bu hastane yapılacak “Onların elinden bu malzemeyi aldığımız için özür dileriz.” Şeklindeki ifadelerine tepki göstererek “10 yıl boyunca Isparta’ya kaybettirdiğiniz eserler içinde Ispartalılardan Ak Parti Teşkilatı olarak özür dilemeyi düşünüyor musunuz?” dedi.

Yalçın açıklamasında “Sayın Recep Özel; 10 yıl boyunca Isparta’ya kaybettirdiğiniz aşağıda sayacağım eserler içinde de Ispartalılardan Ak Parti Teşkilatı olarak özür dilemeyi düşünüyor musunuz ?

*Isparta Meteoroloji Bölge Müdürlüğü nerede? Isparta Meteoroloji bölge Müdürlüğü “istasyon” şekline dönüştürüldü. AK Parti olarak bu konuda ne yaptınız?

Giden Bölge Müdürlüğünün yerine Orman ve Su İşleri Bakanı son gelişinde Keçiborlu ve Gönen’e 2013 yılında 100bin TL.değerinde 2 adet meteoroloji gözlem istasyonu kurulacağı müjdesini verdi.
*Orman Su İşleri Bölge Müdürlüğü nerede kuruldu, Isparta Orman Bölge Müdürlüğünün Sandıklı , Dinar, Başmakçı müdürlükleri nereye bağlandı ?
*Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü ne oldu, AK Parti olarak bu konuda ne yaptınız?

**Milli Parklar Müdürlüğü" nereye kuruldu? Şarkikaraağaç Kızıldağ milli parkı nereye bağlandı? Isparta'da üç tane milli park varken,(Kovada Gölü Milli Parkı,Kızıldağ Milli Parkı,Köprülü Kanyon Milli Parkı )müdürlük,bir milli parkı olan hangi ilimize gitti?

AK Parti olarak bu konuda ne yaptınız?
*Ülkemizde kırka yakın tatlı su gölü varken ,neden Eğirdir Gölünde "Özel Hüküm" ve "Su Kirliliği Kontrol Yönetmeliği" uygulanmaktadır? Biz gölün kurtarılmasından yanayız ama bu yönetmelik hazırlanırken Isparta için özellikle Eğirdir gölü havzasında yaşayan halkımızın menfaati ile ilgili ne gibi çabalarınız oldu?Göl havzasında ekolojik tarımı başlatmayı, bu konuda teşvik almayı düşünüyormusunuz ? AK Parti olarak bu konuda ne yaptınız ?

*Sayın Recep Özel, “Dereboğazını da gündemlerinden aldık. Artık neyi konuşurlar bilmiyorum.”diyorsun.
“Bu yol yapılamaz,maliyet çok yüksek, bu yolda heyelan var. Bu yolda endemik bitkiler var.” diyen sen değil miydin?” ifadelerini kullandı.
Yalçın, “Sayın Özel, bir de Isparta’ya kaybettirdiğiniz değerlere karşılık olarak yeniden revize edilmeye başlanan teşvik yasası ile ilgilenin. Bari Isparta teşvikte hak ettiği hizmetleri alsın. Biz de size teşekkür edelim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum