Kayıp Engelli 12 Saat Sonra Bulundu

Kayıp Engelli 12 Saat Sonra Bulundu

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2016 10:59
Kayıp Engelli 12 Saat Sonra Bulundu

Yalvaç İlçesi'nde kaybolan konuşma engelli ve sara hastası 35 yaşındaki Ali Emiral, jandarma ve iz takip köpeğinin yardımıyla 12 saat sonra bulundu.

Yalvaç'a bağlı Kumdanlı Köyü'nde önceki gece saat 22.30 sıralarında babası Ziya Emiral ile birlikte arazide hayvanları otlatan konuşma engelli ve sara hastası Ali Emiral, babası hayvanlarla ilgilendiği sırada gözden kayboldu. Oğlunun kaybolduğunu bir süre sonra fark eden Ziya Emiral jandarmadan yardım istedi.

Kayıp engellinin bulunması için İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlatılırken Burdur İl Jandarma Komutanlığı'ndan iz takip köpeği ile Isparta AFAD ekipleri de çalışmalara katıldı. Köylülerin de destek verdiği arama çalışmaları sonrası Ali Emiral, kaybolduktan 12 saat sonra yaklaşık 2 kilometre ilerideki Gedik Arkası olarak bilinen ormanlık alanda bulundu. Emiral'ın ailesine çalışmalara katılan ekiplere teşekkür etti.

Nurettin Akan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.