Kaymakam ve Muhtarlar Yola Taş Döşedi

Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve 21 köy muhtarı Akbelenli Köyü’nde yollara parke taşı döşedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2013 12:04
Kaymakam ve Muhtarlar Yola Taş Döşedi

Köy Muhtarı İsmail Doğan’ın sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğünü belirten Kaymakam Yılmaz, bizde 23 köy muhtarımız ile birlikte olup hizmetlerin aksamaması için çalışmalara destek oluyoruz dedi.

Akbelenli Köyü Muhtarı İsmail Doğan sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir köy halkına hizmet veremiyordu. Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve 23 köy muhtarı rahatsızlığından dolayı tedavi gören İsmail Doğan’ın muhtar olduğu köye giderek hizmetlerin aksamaması için çalışmalara başladı.

Bu kapsamda ilk olarak Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Veli Gök ve 21 Köy Muhtarı Akbelenli Köyü’nde bir araya gelerek 10 Bin Metrekarelik alana parke taşı döşeme işine destek verdiler.

ÇOK DUYGULANDIM

Kaymakam Yılmaz yaptığı açıklamada ise; “Akbelenli Köyü Muhtarı İsmail Doğan’ın rahatsızlığından dolayı köyde hizmet veremiyor. 23 Köy Muhtarımız ile ona destek çıkarak, köyde hizmetlerin aksamaması için bugün ilk olarak taş döşüyoruz. Ggerçekten dünyada görülmemiş bir olay, burada bütün köylerin imece usulü olarak çalışması ve destek olmaları beni gerçekten duygulandırdı. Diğer konularda da sürekli birlik ve beraberlik içerisindeler aslında şaşırmadım. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi Veli Gök ise; ‘2013 yılında Eğirdir’e bağlı köylerimiz için meydan düzenlemesi ve parke taşı döşenmesi ile ilgili Kaymakamlığımız destek verdi. Diğer muhtarlarımız bu çalışmaları yaptılar. Akbelenli Köyü Muhtarımız İsmail Doğan’ın rahatsızlığı söz konusu oldu. Dolayısıyla 3 ay kadar tedavisine devam etti. Muhtarlarımız Akbelenli Köyü’ne verilen parke taşı ve meydan düzenlemesinin yapılmadığını öğrenince iş işbirliği yaptılar. Bu anlamda bütün köy muhtarlarımızı takdirle karşılıyoruz.

Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Ahmet Sarı; ‘Böyle bir organizasyonun içerisinde bulunduğumuz için çok mutluyuz. Bu birlik ve beraberlik devam edecek’ dedi.

Köy Muhtarı İsmail Doğan ise, başta Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz olmak üzere bütün köy muhtarlarına teşekkür etti.
Daha sonra ise Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Veli Gök ve Köy Muhtarları hep birlikte yola parke taşı döşediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum