Kazada Ölen Arkadaşlarını Unutmadılar

Kazada Ölen Arkadaşlarını Unutmadılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2015 17:57
Kazada Ölen Arkadaşlarını Unutmadılar

Geçen yıl ekim ayında Afyonkarahisaryakınlarında meydana gelen kazada yaşamını yitiren 8'i üniversite öğrencisi 9 kişi için Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yalvaç Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) anma etkinliği düzenlendi.

Geçen yıl 25 Ekim'de Muhammed Yusuf Karahan'ın organize ettiği etkinlikte Eskişehir gezisine giden Yalvaç MYO öğrencilerini taşıyan midibüs, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'ne bağlı Karamık Köyü yakınlarında devrildi. Kazada, Muhammed Yusuf Karahan ile öğrenciler İsmet Yörümez, Elif Nur Keskin, Sinem Sezgin, Sena Öz, Buket Alas, Fatih Aydilek, Gözde Erol ve Şeyda Nur Torun yaşamını yitirdi. Kazanın yıldönümünde Yalvaç MYO KılıçarslanYerleşkesi'nde anma töreni düzenlendi.

 

Törene, Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer, SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, akademik personel, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı. Kazada ölenlerin fotoğraflarının önüne karanfil bırakıldıktan sonra dua edilirken, bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamadı. Kaymakam Üçer'in de kazayla ilgili bilgi aldığı anma etkinliği öğrenciler anısına pilav ve helva ikramıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.