Kazada Ölenlerin kimlikleri Belli Oldu

Isparta-Antalya karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölen 4 kişi ile yaralıların kimlikleri belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2011 14:48
Kazada Ölenlerin kimlikleri Belli Oldu

Isparta-Antalya karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölen 4 kişi ile yaralıların kimlikleri belli oldu.

Edinilen bilgiye göre, bir kargo şirketinin toplantısı için İstanbul'dan şirket çalışanlarını Antalya'ya götüren Mesut Şimşekli yönetimindeki 06 MDK 44 plakalı yolcu otobüsü, Isparta- Antalya karayolu Kazak Tünelleri mevkisinde virajı alamayarak devrildi.

Kazada Ayşegül Polat, Metin Eren, Cüneyt Odabaş ve Eyüp Bayrak hayatını kaybederken, 38 kişi de yaralandı. Yaralılardan 35'i Isparta'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılardan Durmuş Akan, Dilek Seven, Hamdi Aktan, Selami Yunus, Adem Altun, Filiz Aydoğdu ve Hasan Kekeç Isparta'daki Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde; Nazmi Aracı, Filiz Aydoğdu, Mustafa Mukadder Pınarcık, Şevket Ünal, Savaş Seven, Mesut Şimşekli, Sema Algan, Levent Şafak, Altan Hasademir, Salih Tekin ve Alpin Aydemir Isparta Devlet Hastanesi'nde; Senem Ayşe Kılıç, Berna Sağlık, Mustafa Özen, Hıdır Ören, Erbay Yaşar, Bedri Sinan Çiftçi, Feridun Vasıf Bayburtlu ve Satılmış Gök, Gülkent Devlet Hastanesi'nde; Gündüz Işık ve Veki Örmeci Özel Şifa Hastanesi'nde; Timur Serten, Atalay Çolak, Ozan Arat, Murat Çomba Özel Davraz Yaşam Merkezi Hastanesi'nde; Oğuzhan Oğuz, İhsan Apaydın ve Veysi Parlan ise Özel Isparta Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum