Keçiborlu İçin Varız

2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tüm il, İlçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti, Isparta’nın Keçiborlu İlçesi’nde de Belediye Başkanı Adayı olarak İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2014 18:17
Keçiborlu İçin Varız

2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tüm il, İlçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti, Isparta’nın Keçiborlu İlçesi’nde de Belediye Başkanı Adayı olarak İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Murat Parlak’ı işaret etti.

HERŞEY KEÇİBORLU İÇİN
İlçede tanınan, Ak Parti’nin kurucu üyeliğini yapan Yusuf Murat Parlak, adaylığı açıklandıktan sonraki ilk açıklamasını yaptı. ‘Her şey Keçiborlu İçin’ sloganıyla yola çıkan Parlak, “Doğduğum, doyduğum, yaşamaktan büyük keyif aldığım, doğasını sevdiğim, havasını kokladığım, 30’umdan sonraki yaşamımı şekillendirdiğim, çocuklarımı büyüttüğüm, değişik alanlarda hizmet verdiğim, dostluğu, huzuru gördüğüm ama iyi yönetilemediğinden emin olduğum cennet Keçiborlu’muza hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde, bir parçası olmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Keçiborlu Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterildim” dedi.

ŞEFFAF, ADALETLİ VE EŞİT OLACAĞIZ
‘AK Parti belediyecilik anlayışını Keçiborlu’da iktidar yapmak için çalışacağız’ diyen Parlak, ‘Şeffaf bir yönetim kurmak için, adaletli ve herkese eşit belediyeciliğin nasıl olduğunu halkımıza göstermek için var gücümüzle çalışacağız. Ben ve ekibimin iyi eğitimli olduğunu, gerekli tecrübeye sahip olduğunu ifade etmek isterim. Ayrıca başarının sırrının kamuyu tanıyan, ekonomiden anlayan, entelektüel birikime sahip bir başkan adayı ve ekibinden geçtiğini bilmenizi isterim. Teşkilatımızın beni ve ekibimi benimseyeceğine bizlere destek vereceğine olan inancım tamdır’ şeklinde konuştu.

KEÇİBORLU’NUN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM
Bu yarış sürecinde sadece kendisini ve ekibini anlatacağını söyleyen Parlak, seçim çalışmalarında projelerini, çalışmalarımı anlatacağını söyledi. Parlak, “Bu görevi nasıl iyi yapacağımızı anlatacağım” dedi. Parlak, “Ak Parti’den Belediye Başkan Adayı olmam diğer partili arkadaşlarımıza, hemşerilerimize haksızlık, adaletsizlik yapacağımız anlamına gelmiyor. Bizim dönemimizde başkanlık makamının kapısı sürekli açık kalacak. Hangi Partiden, hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun tüm vatandaşlarımıza eşit ve adaletli olacağız. Seçimler sonrasında Allah’ın izniyle, halkımızın teveccühü ile belediye başkanı olduğumuzda Keçiborlu’nun Belediye Başkanı olacağım’ dedi.

KAPALI KAPILAR ARDINDA ÇALIŞMAYACAĞIZ
AK Parti Keçiborlu Belediye Başkan Adayı Yusuf Murat Parlak, haklının hakkını veren, haksızlığa dur diyen, bulunduğu makamın imkanlarını kimseye peşkeş çekmeyen bir yönetim anlayışı ile çalışacaklarını ifade etti. Parlak, ‘Kapalı kapılar arkasında değil, açık, şeffaf bir biçimde herkesin gözü önünde işi ehline yaptıran yönetim anlayışına sahip olacağız. Bu yönetim anlayışı yine AK Parti lideri ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bütün dünyaya ve Türkiye’ye göstermiş olduğu yönetim anlayışıdır. Biz bu nedenle kararlılıkla dürüst yönetim diyoruz” şeklinde konuştu.

KEÇİBORLU’YA HİZMET İÇİN HEP ÇALIŞTIK
Keçiborlu’ya hizmet getirilmesi için yıllardır çaba sarf ettiklerine dikkat çeken Parlak, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü,
“Bu çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başladık. İl Genel Meclisi Üyeliğim döneminde İlçemize bir çok alanda yatırımın gelmesini yoğun çabalarımız sonrasında başardık.

50 MİLYON LİRALIK YATIRIMIN YAPILMASINI SAĞLADIK
İl Genel Meclisi Üyeliği Dönemimde ilçemize yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılmasını sağladık. Kanalizasyon suyunun arıtılması için ödenek çıkarılmasını sağladık, Belediyemize çöp aracı tahsis ettirdik. Eğitime destek verilmesini sağladık. İlçemize Anaokulu yaptırdık. İlçemize 400 kişilik yurt yapılıyor. Temeli atıldı. İlçemizde bulunan SDÜ Keçiborlu Meslek Yüksek Okulu’ndaki programların sayısını fazlalaştırarak öğrenci sayısının yükselmesini sağladık. Emniyet, PTT ve TEDAŞ binalarının günümüz çağına yakışır hale getirdik. Taşkın koruma ve dere ıslah çalışmalarını yaptırdık. İlçemize Daha güvenli bir Keçiborlu için, ilçemizin girişine MOBESE kurulması için ödenek çıkmasını sağladık.

DAHA YAŞANABİLİR KEÇİBORLU İÇİN
İl Genel Meclisi Üyeliği dönemimizde Ak Parti hükümeti tarafından ilçemize yapılan bu güzel hizmetlerin getirilmesine ön ayak olduk. Bu hizmetlerin devamını belediyeciliğimizde daha üst seviyelere çıkarmak, Keçiborlu’muzu daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için ben ve ekibim gece gündüz demeden çalışacağız. İlçemizi herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ
En büyük övüncüm ülkeme ve milletime verdiğim hizmet dolu onurlu hayatımdır. Belediye başkanlığını kazanıp Ak Parti’nin yerel yönetim anlayışının hizmete dönüştüğü bir belediyeyi Keçiborlu halkımıza göstereceğimize inancımız tamdır. Adaylığımız süresince değerli uzman arkadaşlarımızla hazırladığımız projelerimizi zaman içinde değerli hemşerilerimizle paylaşacağız.

Bu süreçte Keçiborlu’muza hizmet yarışında yola çıkmış olan diğer siyasi partilerin belediye başkan adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”

YUSUF MURAT PARLAK KİMDİR?
1975 yılında Keçiborlu’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Keçiborlu’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu. 2002 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttü. 2009 yılında yapılan seçimlerde Keçiborlu’dan İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilen Yusuf Murat Parlak bu görevini halen yürütmekte. Evli ve iki çocuk babası olan Yusuf Murat Parlak iyi derecede İngilizce biliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum