Keçiborlu'da Büyük Seferberlik

Keçiborlu Belediyesi'nin içme suyu projesi için başlattığı kampanyaya destek çığ gibi büyüyor. İlçe halkı içme suyu projesi için 132 bin TL'ye yakın bağış yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2013 11:41
Keçiborlu'da Büyük Seferberlik

Keçiborlu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Devam etmekte olan içme suyu çalışmalarına vatandaşlarımızın desteği devam ediyor. Vatandaşlarımız güçleri oranında Ziraat Bankasındaki belediyemizin açtığı 34134479-5020 nolu hesaba para yatırmaya devam ediyorlar. Bugüne kadar hesaba 57.496 TL para yatırıldı. Ayrıca 1 adet ev ve 2 adet tarla bağışlandı. Ev ve tarlaların satışından elde edilen 74.248 TL de hesaba yatırıldı. Böylece içme suyu yararına yapılan yardımlar 131.744 TL’yi buldu" denildi.

Belediye Başkanı Turgut Soykan da açıklamasında; "İlçe halkımız, belediyemiz için çekilmez hale gelen su sorunumuza sahip çıkmıştır, yaptığı bağışlar bunu göstermektedir. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Çalışmaların bitmesiyle ilçemiz yıllarca su sorunu yaşamayacak ve belediyemiz büyük masraflardan kurtulacaktır. Çalışmalar hızla devam etmektedir. Tahminen Eylül veya Ekim ayı gibi isale hattı ve depolar tamamlanacak, evsel bağlantısı biten mahallelerimize yeni suyumuz verilecektir. Çalışmaları hızlı bir şekilde sürdüren yüklenici firmaya ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sokaklardaki kazılar, tozlar ve çamurlar nedeniyle ilçe halkımızın gösterdiği sabır ve anlayışa teşekkür ediyorum. İnşallah birkaç ay sonra çalışmalar tamamlanacak ve bu zorluklar bir anı olarak kalacak. Belediyemizin sınırlı bütçesiyle giriştiğimiz bu güzel proje için hayırsever halkımızın katkılarının devamını bekliyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.