Kent Ekonomisi İçin Çalışıyoruz

Kent Ekonomisi İçin Çalışıyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2018 16:25
Kent Ekonomisi İçin Çalışıyoruz

İş Bankası Isparta Şube Müdürü Hikmet Keklik, Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Nuri Selçuk, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doğan ve Genel Sekreter Ali Koyak’ın hazır bulunduğu ziyarette İş Bankası Isparta Merkez Şube Müdürü Hikmet Keklik, bankanın çalışmaları ve genel ekonomi hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Keklik; İş Bankası olarak, Isparta ekonominin gelişmesi için firmalarımıza gerekli sağlamak için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Bankasının avantajları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Keklik, yenilenen Kredi Garanti Fonu uygulamaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk, İş Bankası’nın üyelerimize finansmana erişime ulaşmada sağladığı destek ve işbirliği için, İş Bankası müdürü Hikmet Keklik’e teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.