Kent Konseyinde Yeni Dönem'i Duayen Gazeteci Yazdı

Duayen Gazeteci Nasuh Özkan Kent Konseyi'nde Yeni Dönemi Yazdı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2017 10:36
Kent Konseyinde Yeni Dönem'i Duayen Gazeteci Yazdı

Isparta Kent Konseyi’nin 3.dönem genel kurulu geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Isparta’da Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın girişimleri ile 2012 yılında hayata geçirilen Isparta Kent Konseyi 5 yıldır SDÜ Tıp Fakültesi’nin değerli hocalarından Prof.Dr.Mahmut Bülbül başkanlığında faaliyetlerini devam ettirdi. Isparta’nın tanınmış değerli hekimlerinden olan ve özellikle organ nakli konusunda yaptığı çalışmalarla büyük takdir toplayan SDÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı değerli hocamız Sayın Prof.Dr.Mahmut Bülbül o kadar yoğun mesaisi arasında Kent Konseyine de zaman ayırdı ve her zaman hizmet etme gayreti içinde oldu. Bu nedenle kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır diye düşünüyorum.

Kent Konseyi Genel Kurulunu takip eden biri olarak Sayın Mahmut hocamı biraz kırgın ve üzülmüş gördüm. Bunun sebebi de kongre öncesi yapılan bazı söylemler ve ifadeler olsa gerek. Zaten kendisi de işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek kongrede aday olmadı ve 5 yılda yaptıkları çalışmaları anlatırken, bunların bir ekip çalışması olduğunu üzerine basa basa dile getirerek, “Ayakları yere basan bir proje olup da arkasında olmadıysam namerdim” diyerek kendisini eleştirenlere de en güzel cevabı vermiş oldu.

Mahmut Hoca’nın tekrar aday olmadığı seçimlerde Orman Yüksek Mühendisi Ahmet Bayram ile Eczacı Ziya Örmeci’nin listeleri yarıştı. İki listenin yarıştığı seçim sonunda değerli hemşehrim Senirkent Yükseliş Vakfı ve Eczacılar Odası Başkanlığı görevlerini de yürüten Ziya Örmeci seçimi kazanarak Kent Konseyi’nin yeni başkanlığına seçilmiş oldu, kendisini tebrik ediyor ve Allah utandırmasın diyorum. Ancak şunu da belirtmeden geçemeyeceğim bundan sonra hemşehrimin yani Ziya başkanın işi zor. Çünkü Kent Konseyi’nden beklentiler artmış durumda. Kent Konseyi’nin Isparta’nın sorunlarına sahip çıkıp çözüm konusunda daha aktif görev üstlenmesi isteniyor. Her ne kadar Kent Konseyi’nin herhangi bir konuda yaptırımı olmasa da önemli sorunları çok sesli olarak dillendirip çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaşması gerekiyor. Umarım Kent Konseyi bundan sonra bu görüş ve düşünce içerisinde görev yapar ve Isparta’ya nasıl daha çok çivi çakılır, daha fazla nasıl hizmet edilir noktasında üstüne düşen görev ve sorumluluğu yerine getirir.

Ben bu dilek ve temenniler çerçevesinde Kent Konseyi Başkanı Ziya Örmeci ve yönetimine başarılar dilerken, 5 yıl boyunca yoğun iş temposuna rağmen bu görevi üstlenen değerli Hocamız Prof.Dr.Mahmut Bülbül’e de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

En güzel günlerin sizlerle olması dilekleriyle saygılar sunarım.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum