Kent Konseyi’nden Yönerge Kurulu Çağrısı

Kent Konseyi’nden Yönerge Kurulu Çağrısı

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2018 10:41
Kent Konseyi’nden Yönerge Kurulu Çağrısı

Isparta Kent Konseyi 14 Şubat tarihinde Yönerge Genel Kurulunu topluyor.

 

Isparta Kent Konseyi başkanı Ramazan Ziya Örmeci yaptığı açıklamada, “Isparta Kent konseyi yürütme kurulu olarak 24 Ekim’de yapılan olağan genel kurulumuzda göreve geldik yürütme kurulu olarak yaptığımız çalışma sonucunda 9 Haziran 2009 tarihli resmi gazetede yayınlanan kent konseyi yönetmeliğindeki dayanarak; Kent Konseyi Yönergesi, Gençlik Meclisi Yönergesi, Engelliler Meclisi Yönergesi, Kadın Meclisi Yönergesini, Genel kurulumuza sunmak üzere hazırladık.

Oluşturduğumuz web sitemiz ile Siz hemşerilerimizin kentimiz ve kent konseyi faaliyetleri hakkında yapılmasını düşündüğünüz görüş ve önerilerinizi 10 şubat tarihinden itibaren mail yolu ile göndererek görüş ve önerilerinizin takipçisi olabilirsiniz.

Web sitemizde ilan edeceğimiz Kent Konseyi Çalışma gruplarında görev talep edecek arkadaşlarımız hangi grupta yer almak ve gönüllü olarak çalışmak isteyenler "Isparta Kent Konseyi Meclis ve Çalışma grupları başvuru formunu" doldurarak arz ve taleplerinizi bize ofisinizden ulaştırabilirsiniz.

 

Yaptığımız ve birlikte yapacağımız bu çalışmalara istinaden genel kurulumuzda siz hemşehrilerimiz bilgilendirmek için 14 Şubat 2018 çarşamba günü saat 14.00 de ITSO toplantı salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere sizlerin teşriflerinizi bekleriz” dedi. Genel Kurul şu gündemle toplanacak; “Yoklama ve Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Divan Kurulu Oluşumu, Faaliyetlerin Bilgilendirilmesi, Hazırlanan Taslak Yönergelerin Okunması ve Oylanması, Dilek ve temenniler, Kapanış.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.