Kent Konseyi’ne İnce Sitem

Iyaş Yönetim Kurlu Başkanı Bahattin Şenol, Kent Konseyi ile ilgili ince sitemlerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2012 10:28
Kent Konseyi’ne İnce Sitem

Kent konseyinde ‘akil adamlar’ konumundaki isimlerin yeterince yer almadığını kaydeden Şenol, “Kanaat Önderleri yoksa, başarı olmaz” dedi.

Kanal 3 Televizyonu’nda canlı olarak yayınlanan 3. Boyut programına konuk olan Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, gazetemiz imtiyaz sahibi ve Kanal 3 Isparta Temsilcisi Mustafa Kahraman’ın “Kent Konseyi Isparta’da ses getirir mi?” sorusuna manidar cevaplar verdi.

Kent Konseyi ile ilgili detaylı bir bilgisi olmadığını kaydeden Şenol, “Toplantıları izlemedim. Bizler Kent Konseyi oluşunda yokuz. Kimlerden oluşuyor onu da bilmiyorum. Kenst Konseyi’nin kurulduğunu Isparta basınından duydum” dedi.

Kanaat önderlerinin içerisinde yer almadığı bir oluşumun başarılı olamayacağını savunan Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, “Kanat önderleri olmadığında başarı sağlamak mümkün olmuyor. Tabi, amacı, yapılanması ve hangi kriterlerle kurulduğunu bilemiyorum. Zaman gösterecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum