Kentsel Dönüşüm Bilmecesi

Birinci Derece Deprem Bölgesi’nde yer alan Isparta’da kentsel dönüşümün hangi zemin üzerinde ilerleyeceği konusundaki belirsizlik devam ediyor. Özellikle Gülistan Mahallesi sakinleri konunun taraflarını ilgisizlikle suçluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2013 12:22
Kentsel Dönüşüm Bilmecesi

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gülistan Mahallesi’nde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili somut adımlar atılmayınca mahalle sakinleri belirsizlikten yakınıyor.

Gülistan Mahallesi Belediye Evleri’nde oturan sakinler, “Burada daha önce Mimarlar Odası bir toplantı yaptı. Evler yıkılacak yerine depreme dayanıklı binalar yapılacak falan dediler. Bazı müteahhitler geldi bizimle pazarlık yaptı. Ama ortada hiçbir şey yok” diye sitemlerini ifade ediyor.ajans32

Özellikle Belediye ve Mimarlar Odası’nın konuyla ilgilenmesi gerektiğine işaret eden Mahalle sakinleri, konuyla ilgili bir an önce somut adım atılması gerektiğini kaydediyor.ajans32

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum