Kimine Eğlence Kimine Çile

Isparta'da etkisini gösteren kar yağışı başta öğrenciler olmak üzere bazı kesimler için eğlence olurken, çalışanlar ve özellikle araç sürücüleri için çileye dönüştü...

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2016 12:24
Kimine Eğlence Kimine Çile

Isparta'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah etkisini gösteren kar yağışı kimi için eğlence olurken başta sürücüler olmak bazı kesimler için ise çileye dönüştü.

Okulların tatil olmaması nedeniyle okul bahçeleri kartopu oynayan ve kardan adam yapan öğrencilerle dolarken, karın tadını en çok yine öğrenciler çıkardı.
Ancak, çalışanlar ve sürücüler için durum hiç te öyle değildi.

Vatandaşların sorun yaşamaması için yoğun bir mesai harcayan Isparta Belediyesi işçileri kaldırımları temizlerken iş makineleri de yolların kapanmaması ve buzlanmaları önlemek için mesai harcadı.

Öte yandan araç sürücüleri içinde kar çile oldu.

Kar lastiği olmayan araçlar yollarda kalırken, İstasyon Caddesi'nde bir otobüsün hafif rampayı çıkamaması ve kaldırım kenarında kar temizliği yapan işçilerin otobüs sürücüsüne otobüsü iterek yardım etmesi Ajans32 objektiflerine böyle yansıdı.

KAR ÇİLESİ



KAR KEYFİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum