Kısa Sürede Fenomen Oldular

Kısa Sürede Fenomen Oldular

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2015 13:55
Kısa Sürede Fenomen Oldular

6 saniyelik videolarla yüz binlerce takipçi edinen Vine kullanıcıları fenomen oldu. Bir uygulamayla hayatları değişen gençlerin 6 saniyeye sığdıramadıkları fikir yok.

Son günlerde gençlerin eğlencesi haline gelen Vine (kısa video çekimleri) sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Isparta ilçesi Senirkent'te Yılmaz Gülez, Hüseyin Ölmez, Mustafa Eroğlu ve Tolga Çoban isimli 4 gencin kurdukları Senget Vine grubu bulundukları bölgenin kültürel özelliklerini,şivesini ve değerlerini kısa ve eğlenceli videolarla çeken Senirkentli gençler kısa sürede sosyal medyada fenomen oldular.

Grubun ilk başlarda vakit geçirmek ve eğlenme amaçlı yapılan bir etkinlik olduğunu söyleyen Yılmaz Gülez kısa sürede grubun ilgi gördüğünü bunun üzerine Senirkenti eğlenceli bir şekilde tanıtma amcıyla Vine çekimlerine devam ettiklerini söyledi.

Kısa sürede 8 bin takipçiye ulaşan Senget Vine grubu hedeflerinin daha fazla kişiye ulaşarak Senirkentin tanıtımına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.