Kıskanma Psikoloji

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın siyasi rakiplerine seslenerek “Sizde zerre kadar siyaset seviyesi yok. Kıskanma psikolojisi ile hareket ediyorsunuz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2012 12:26
Kıskanma Psikoloji

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda asfalt çalışmalarını ‘seçim asfaltı’ olarak niteleyenlere ateş püskürdü.

Günaydın, “Bizim Isparta sokaklarına döktüğümüz asfalt hiçbir asfaltla mukayese edilemeyecek kadar kaliteli. Ama birileri kıskanma psikolojisi ile hareket edince, konuyu anlayamıyor” dedi.

Asfalt çalışmalarına 2,5 yıl önce başladıklarını anlatan Başkan Günaydın, “Şimdi çıkmışlar seçim asfaltı diyorlar. Ben size seçim asfaltını anlatayım; seçim asfaltı 2,5 santimetre kalındığında olur ve seçime 5 gün kala dökülür. Biz 2,5 yıl önce başlamışız asfalt çalışmasına ve kalitesi de ortada. Bu insanlarda zerre kadar siyaset seviyesi yok” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum