Kokmaz'dan Ali Bal'a: 'Bağımsız Devam Et'

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın istifaya davet etttiği Atabey Belediye Başkanı Ali Bal'a MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, "Bağımsız devam et" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2011 10:44
Kokmaz'dan Ali Bal'a: 'Bağımsız Devam Et'

Korkmaz MHP İl Başkanı İsa Yalçın tarafından istifaya davet edilen Atabey Belediye Başkanı hakkında da değerlendirmede bulundu. Atabey Belediye Başkanı Ali Bal’ın MHP’nin prensiplerini dikkate almadığını ileri süren MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, “Artık işine baksın. Bağımsız kimliği ile hizmet etsin” diye konuştu.

İşte Milletvekili Nevzat Korkmaz’ın o sözleri: “MHP'nin prensiplerin kabul ederek meydanlara çıkıp MHP adına oy almıştır. MHP'nin belediye başkanı ise prensiplerine uymak zorundadır.

Milliyetçi Hareket Partisi hangi sıfatla görev yaparlarsa yapsın MHP'nin prensipleri dışında hareket edemez. Bunlar ister Belediye Başkanı olsun, ister Belediye Meclis Üyesi olsun, ister İl Genel Meclis Üyesi olsun önce uyarılır. Uyarının ardından belirli bir süre verilir. Daha sonra MHP'nin prensiplere hala uyum sağlamıyorsa gerekeni yapılır.
“ALİ BAL’I BENDE UYARDIM”

Atabey Belediye Başkanı MHP'nin ilke ve prensiplerini dikkate almamıştır. İl Teşkilatımız tarafından Ali Bal bir kaç sefer uyarıldı. Bende uyardım. Partinin Prensiplerine uymadı.
“ATABEY HALKI İLE ORTAK KARAR ALDIK”

Bu kararı alırken Atabey halkı ile görüşerek karar aldık. Hizmet dışına çıkmış farklı mecralara çıkmıştır.

Bu sürecin ardından Atabey Belediye Başkanı Ali Bal il teşkilatının almış olduğu kararına uymasıdır. Belediye Başkanı Ali Bal, il Başkanını suçlayıcı cümleler sarf etmiştir. İşine baksın bağımsız kimliği ile hizmet etsin.”

Ali Bal MHP İl Başkanı İsa Yalçın İçin Ne Demişti >>

MHP İl Başkanı İsa Yalçın Ali Bal'ı Neden İstifaya Davet etti >>

Atabey Belediye Başkanı Ali Bal İsa Yalçın'ın İstifa Çağrısını Ne demişti >>

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.