Koku Sorununu Çözeceğiz!

Sürekli halkın arasında ve arazide çalışan Vali Günaydın, Deri Organize Sanayi'de incelemelerde bulundu. Vali Günaydın koku Sorununu çözmeye söz verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2017 08:57
Koku Sorununu Çözeceğiz!

Vali Şehmus Günaydın, Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Koku sorununu en kısa sürede çözmek için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Vali Günaydın, “Ispartalı hemşerilerimiz bunu hak etmiyor. Maliyetler yüksek, yapamayız, ölçeğimiz küçük gerekçelerine sığınmayacağız” dedi.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, şehrin gündeminden bir türlü düşmeyen koku sorununun çözümü için tüm ilgililerle birlikte çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Vali Günaydın, “Şimdiye kadar yapılan çalışmalar bu sorunu kısmen gideriyor. Ama bizim amacımız bu sorunu tamamen gündemden düşürmek” dedi.

İncelemelerle ilgili Detaylar ve Deri İhtisas ve Karma OSB Başkanı Eşref Bıtrak'ın açıklşamaları 25 Temmuz Salı Günlü DEMOKRAT GAZETESİ'NDE

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum