Kontör Dolandırıcılığı: Başkomiserim Dedi Dolandırdı!

Isparta'da Kontör dolandırıcılığı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2011 13:47
Kontör Dolandırıcılığı: Başkomiserim Dedi Dolandırdı!

İstiklal Mahallesinde ikamet eden U.D isimli şahsı arayan dolandırıcı Ali Demir, kendini Başkomiser olarak tanıttı ve çeşitli cep telefonu numaralarına 18 bin TL'lik kontör yüklettirdi.

Konuya ilişkin olarak Isparta Emniyet Müdürlüğünden şu açıklama yapıldı; “Olay günü müşteki 1971 doğumlu U.D. yi telefon ile arayarak kendisini Başkomiser Ali DEMİR, olarak tanıtan şahsın, internetten banka hesaplarına girilerek dolandırıcılık yapıldığını, olayı çözmek için verdiği telefon hesaplarına para yatırması gerektiğini söyleyerek 1. gün 16 adet telefon hesabına 2 bin 280 TL, 2. gün 64 adet telefon hesabına 11 bin 520 TL, 3. gün 18 adet telefon hesabına 4 bin 680 TL yatırmasını sağladığı. Dolandırıldığını anlayan müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.