Köpeğe Yapılan İşkence Hayvanseverleri Kızdırdı

Köpeğe Yapılan İşkence Hayvanseverleri Kızdırdı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2018 11:48
Köpeğe Yapılan İşkence Hayvanseverleri Kızdırdı

Mimar Sinan Cami önünde yatan köpeğin üzerine sönmemiş sigara atılması hayvanseverler tarafından tepkiyle karşılandı. 

Dün Mimar Sinan Caddesi Mimar Sinan Cami önünde bulunan köpeğe yapılan sigaralı işkence, görenleri şoke etti. Olay dün sabah saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Cami önündeki ağacın altında uyumakta olan sokak köpeğinin üzerine oradan geçen bir şahıs tarafından sigara izmariti atıldı. Köpeğin sağ kalçasının üzerinde kalan izmarit köpeğin yanmasına neden oldu. Acıyla hemen uyanan ve kıvranan köpeği gören vatandaşlar olaya müdahale ederek durumu hemen zabıtaya bildirdiler. 

YARALI KÖPEK HAYVAN 

BARINAĞINDA TEDAVİYE ALINDI 

Zabıta ekipleri daha sonra olay yerine gelerek söz konusu köpeği alıp Belediye’nin Koçtepe Köyü yakınlarındaki Modern Hayvan Barınağına götürerek Veteriner tarafından tedavi altına alınmasını sağladılar. 

“BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ” 

Olaya büyük tepki gösteren vatandaşlar; “Hayvanlar da neticede birer canlıdır. Onlar da bizler gibi hayatlarını idame ettirmektedirler. Ancak, hayvanlara işkence eden insan olamaz. Aynı burada olduğu gibi. Ağacın altında kimseye zarar vermeden uyuyan köpeğin üzerine izmarit atarak onun yanmasına ve yaralanmasına neden olan kimliği belirsiz kişilerde insan olamaz. Biz bu olayı yetkili mercilere taşıyarak, faillerin bulunması konusunda elimizden geleni yapacağız” dediler. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.