Köpekler Tedavi Altında O Hayvan da Gözaltına Alındı

Köpekler Tedavi Altında O Hayvan da Gözaltına Alındı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2018 16:35
Köpekler Tedavi Altında O Hayvan da Gözaltına Alındı

Geçen salı günü sanayi sitesinde sokak hayvanlarına yönelik vahşete Isparta Belediyesi ve Emniyet duyarsız kalmadı. Yaralı soskak hayvanları tedavi altına alınırken, sokak hayvanlarını öldüren ve yaralayan şahıs ise kamera kayıtlarından tespit edilerek gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Belediye Başkanı Günaydın yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz Salı günü ilimizdeki bir sanayi sitesinde sokak hayvanlarımızın kimliği belirsiz kişi/kişilerce katledildiğini büyük bir üzüntü içerisinde öğrendim.
Olayı duyar duymaz 4 veterinerimiz olay mahalline gitmişler ve buradan 3 yavru köpeğimizi yaralı halde alarak Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilite Merkezinde tedavi altına almışlardır. Köpeklerimizin sağlık durumu son derece iyidir ve tedavileri devam etmektedir. Köpeklerimiz yoğun bakım alanında gözetim altında tutulmaktadır.

Olaydan hemen sonra Emniyet Müdürlüğü gerekli tahkikatı titizlikle yürütmüş ve kendini bilmez, insanlıktan nasibini almamış bir şahsın av tüfeği ile sokak hayvanlarına ateş ettiğini kameralardan tespit etmiştir.
Sokak hayvanlarımızı öldüren ve yaralayan şahıs aracı ile birlikte yakalanmış, Emniyet güçleri tarafından göz altına alınmıştır.

Türkiye’nin en büyük Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilite Merkezine sahip, kibar, naif ve hayvan sevgisi en üst seviyede olan Isparta’mızda bu tür kendini bilmezlikler asla göz ardı edilmedi, edilmeyecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.