Köprü Çöktü!

Gökçay'da yapımı devam eden Etnografya Müzesi önündeki köprü çöktü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2013 17:36
Köprü Çöktü!

Gökçay'da yapımı devam eden Etnografya Müzesi önündeki köprü çöktü.

Ajans32 muhabirinin edindiği ilk bilgilere göre iki kuleyi birbirine bağlayan ayaklar dereden akan suyun debisinin yükselmesi sonucu suyun direncine mukavemet gösteremeyerek köprünün göçmesine neden oldu.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Öte yandan konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Isparta Belediyesi tarafından Gökçay Kavşağı’na inşa ettirilen Halı Kilim Müzesi inşaatında 27 Şubat 2013 tarihinde saat 15.00 sularında beton dökümü sırasında kalıp desteklerinde bir çökme oluşmuştur.

Gökçay Kavşağı’nın sağ ve sol yanında bulunan ana binalarda herhangi olumsuz durum bulunmamaktadır.
Müze inşaatındaki olumsuzluk her iki binayı diletasyonla birbirine bağlayan ve Gökçay Mesireliği’ne giriş olarak kullanılacak olan TAK’ın dökümü esnasında meydana gelmiştir.

Çift şeritten oluşan giriş bölümünün sağ tarafı beton dökümü esnasında çökmüş, olumsuzluk sadece beton dökülen kalıpta meydana gelmiştir.
Konu beton dökümü esnasında kalıp göçmesidir. İnşaatın ana taşıyıcı kolonlarında ise herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir.

Tek tesellimiz beton dökümü esnasında meydana gelen talihsiz olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın meydana gelmemesidir. Saygılarımızla” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum