Korkmaz: 'AKPIsparta’yı Budamaya Devam Ediyor'

MHP Milletvekili Nevzat KORKMAZ Orman bölge müdürlüğünün ve DSİ bölge müdürlüğünün kapatılmasına büyük tepki gösterdi. KORKMAZ: AKP Hükümeti Isparta’yı budamaya devam ediyor. MHP Milletvekili Nevzat KORKMAZ Orman bölge müdürlüğünün ve DSİ bölge müdürlüğün

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2012 12:40
Korkmaz: 'AKPIsparta’yı Budamaya Devam Ediyor'

 AKP Hükümeti Isparta’yı budamaya devam ediyor.

MHP Isparta Milletvekili Nevzat KORKMAZ Orman bölge müdürlüğünün ve DSİ bölge müdürlüğünün kapatılmasına büyük tepki gösterdi. 17 Ocak 2012 tarihinde iktidar partisi milletvekili arkadaşları ve vatandaşlarımızı “Sırada Hangi Kurum var” diye seslenerek uyarmıştım diyen KORKMAZ, uyarılarımız dikkate alınsaydı orman bölge müdürlüğünü Burdur’a kaptırmamış olurduk.  KORKMAZ açıklamasında şunlara yer verdi. “22 Mart 2012 tarihli dünkü Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile Orman ve Su işleri Bakanlığınca bölge teşkilatlanmaları yeniden yapılandırılıyor ve Isparta’daki Orman Bölge Müdürlüğü Isparta’dan kaldırılıyor, Burdur’a taşınıyor.

Dikkatinizi çekiyorum. Bakanlığın adı Orman ve Su İşleri Bakanlığı olduğuna ve yeni bölge müdürlüğünün ismi de Orman ve Su işleri Bölge Müdürlüğü olarak değiştirildiğine göre Isparta DSİ Bölge Müdürlüğünün de tasfiye edilmesi de böylece gerçekleştirilmiş oluyor.

AKP hükümetinin Isparta’ya verdiği onulmaz zararlar maalesef bir bir devam ediyor. Ve yine maalesef Isparta AKP teşkilatları ve milletvekilleri, bu kötü gidişe müdahale etmek yerine herkes gibi, olan biteni seyretmekle yetiniyor. MHP olarak bu olanlara sessiz kalmamız mümkün değil. AKP hükümetinin Isparta’ya verdiği zararı vatandaşlarımıza bir bir ulaşıp anlatacağız.” 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.