Korkmaz İstifasını Verdi

Korkmaz İstifasını Verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2017 17:12
Korkmaz İstifasını Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta eski milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz partisinden istifa etti. Ankara 17. Noterliği kanalıyla Genel Merkez, Yargıtay Başsavcılığı Siyasi Partiler Bürosu ve Isparta İl Başkanlığı’na gönderilmek üzere hazırlanan istifaname ilgili yerlere posta yoluyla gönderildi.

 

Genel Merkez tarafından kesin ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edilen ve bu nedenle savunması istenilen Korkmaz, yazdığı istifa dilekçesinde ‘Genel Merkez politikaları nedeniyle MHP içerisinde vatanıma ve milletime hizmet etme imkanı kalmadığını görüyor, yine aynı düsturla “önce ülkem ve milletim diyerek MHP üyeliğinden istifa ediyorum” sözlerine yer verdi.

23 Ağustos tarihli istifaname Noter aracılığı ile muhataplarına gönderildi. Bilindiği üzere 2 dönem Isparta Milletvekilliği yapan ve son yapılan 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmeyen Korkmaz, Kurultay için imza toplayan grupta yer alarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı tavır almıştı. Genel Merkez tarafından kesin ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edilen Korkmaz, partiden ihraç edilmeden kendisi istifa etmiş oldu.

Akşener'in Partisi Yüzde Kaç Oy Alır? https://www.ajans32.com/aksenerin-partisi-yuzde-kac-oy-alir-35982h.htm

Kasım Sonunda Yeni Parti Geliyor
https://www.ajans32.com/kasim-sonuna-yeni-parti-geliyor-35854h.htm

MHP'de Ortalık Fena Karışacak
https://www.ajans32.com/mhpde-ortalik-fena-karisacak-35820h.htm

MHP'de İstifa Depremi
https://www.ajans32.com/mhp-isparta-il-yonetiminde-istifa-35469h.htm

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.