Kötünün İyisi Oldu

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Bakan Yıldırım’ın Isparta ziyaretinde tek olumlu şeyin fizibilite çalışmalarının başlaması olduğunu dile getirerek, Bakan Yıldırım’ın açıklamalarının çözüme yönelik olmadığını iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2013 16:48
Kötünün İyisi Oldu

Yalçın, “Bu ziyaret kötünün iyisi olmuştur” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, Bakan Yıldırım’ın Isparta ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede ilginç bir noktaya temas etti. Bakan Yıldırım’ın Cuma günü gelecekken Isparta ziyaretini Pazar gününe ertelemesini ‘Herşey tekrar gözden geçirildi’ diye yorumlayan Yalçın, Dereboğazı yolunun öncelikli olarak ele alınması gerektiğini yineledi.

BAKAN ZİYARETİ NEDEN ERTELEDİ?
Yalçın, “Sayın Bakan Cuma günü gelecekti, pazara ertelendi. Tekrar her şey gözden geçirildi. Bakanın gelişi ile ilgili olarak sevindirici tek taraf fizibilite çalışmalarının başlamış olmasıdır. Bu açıklamalar çözüm değil. Kötünün iyisi oldu diyebiliriz” dedi.

AKP’Lİ VEKİLLER TAKİPÇİSİ OLMALI
Konya, Isparta ve Antalya Duble yollarının kent ekonomisine can verecek bir boyutta olduğunu belirten Yalçın, “Dereboğazı yolu ile ilgili bazı güzergahların duble yol olması bazılarının düz yol olması düşündürücü bir olaydır. Konya, Isparta ve Antalya duble yolları şehrin ekonomisine can verecek yollardır.

Başbakanın deyimiyle 74 tane ilin birbirine bağlı olması ve Isparta’nın bağlı olmaması ayrı bir düşünce veriyor insana. Benim buradan söylemek istediğim AKP milletvekillerinin bu konunu sonuna kadar takipçisi olmaları” diye konuştu.

OVİT TÜNELİNİ HATIRLATTI
Karadeniz’de Ovit tüneline yapılan harcamaları hatırlatan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Dereboğazı mevkiinin iklim şartları gibi bahanelerle ötelenmemesi gerekiyor. Ovit tüneline harcanan parayla kıyasladığımız zaman Dereboğazı’nın maliyeti küçük bir rakam.

Bu bahaneler hayati önem taşıyan bu yola engel olmamalı. Malum AKP genel başkan yardımcılarından biri ITSO temsilcilerine 30 yıldır aldıklarınızla yetinin demesi bunların zihniyetini ortaya koyuyordu. Sayın Bakan Antalya’ya Dereboğazı’ndan gitti. İnşallah yolun durumunu fark etmiştir. Bu yol öncelikli yol kampsamına alınmalıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.