Kovada Gölü’nde 1200 Metre Uzatma Ağına El Konuldu

Kovada Gölü’nde 1200 Metre Uzatma Ağına El Konuldu

Yayınlanma:
Kovada Gölü’nde 1200 Metre Uzatma Ağına El Konuldu

Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri kontrol ekiplerinin Kovada Gölü'nde yaptığı denetimlerde kaçak avcılık için kullanılan 1200 metre uzatma ağına el konuldu.

kovada.png

Isparta İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "​Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri kontrol ekiplerinin Kovada Gölü'nde yaptığı, Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Komutanlığının da kıyı şeridinde asayişi sağlayarak destek verdiği su ürünleri denetiminde; Milli park sahası olan ve yıl boyunca su ürünleri avcılığının yasak olduğu Kovada Gölü'nde kaçak avcılıkta kullanılan sahibi belirsiz 1200 metre uzatma ağına 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu gereği el konulmuş ve av aracına yakalanan su ürünleri canlı olarak göle iade edilmiştir.

Su ürünleri kontrol ekipleri olarak yasadışı avcılık faaliyetlerine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum