Köylerimizin Sesine Kulak Vereceğiz

Ak Parti Belediye Meclis üyeleri, Direkli, Kadılar ve Darıderesi köylerinde ziyaretlerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2014 20:20
Köylerimizin Sesine Kulak Vereceğiz

Köy halkının taleplerini sorunların çözümleri için sandığı adres gösterdi. Ak Parti Isparta Belediye Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek köy halkının sorunlarını yerinde dinledi.

Özellikle Darıderesi köy sakinleri ise merkeze bağlı bir köy olmalarına rağmen şu ana kadar başta köyün kanalizasyon sorunları ile köy yollarının yeniden düzenlemesi konuları gündeme geldi.

Isparta Belediyesi’nin Ak Parti döneminde imkanlar nisbetinde tüm yardımların yapıldığını belirten Ömer Parlak şunları söyledi. “bugün burada sizin sorunlarınızı dinlemek, göreve geldiğimizde öncelikli sorunlara çözüm yollarını hep birlikte bulmak için sizleri ziyarete geldik. Bizlere gösterdiğiniz misafirperlikten ötürü sizlere teşekkür ediyoruz. Köylerimizin öncelikli sorunları nedir? Kanalizasyon, yolların kilit parke taşı ile kaplanması gibi konuları göreve geldiğimizde değerlendireceğiz. Bugün buraya sadece ben değil, Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Ömer Parlak, İl Genel Meclisi üyesi ve belediye meclisi üyesi adaylarımızla katıldık.”dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlere meclis üyesi adayları Ali Bolat, Mehmet korkmaz, Mehmet ören,Fevzi Özdemir, Sami Aygün, Faruk Daşdöner ve çok sayıda partili, katıldı.









HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum