Krasic Artık Bastialı

Fenerbahçe Kulübü, Sırp futbolcusu Milos Krasic'in, Fransa 1. Lig ekiplerinden Bastia'ya kiralandığını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2013 14:15
Krasic Artık Bastialı

Fenerbahçeli futbolcu Milos Krasic, Fransa 1. Lig ekiplerinden Bastia'ya kiralandı. Sırp oyuncu, Fransız Kulübü ile 1 yıllığına kiralık anlaşmaya vardı.

İngiliz ekiplerinden Sunderland'in de kadrosuna katmak istediği Krasic'in, çalışma izni konusunda sıkıntı yaşadığı için Ada'ya transferinin gerçekleşmediği öğrenildi. Geçen sezon başı Fenerbahçe'ye transfer olan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Sırp oyuncu Krasic'in yarın Fransa'ya gitmesi bekleniyor. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin İsveçli oyuncu Holmen'in lisansını çıkaracağı ve yarınki Sivasspor karşılaşmasına yetişebileceği ifade edildi.

RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ
Öte yandan sarı-lacivertli kulüp, transferle ilgili resmi siteden kısa bir açıklama yaptı.  Açıklamada, "Futbolcularımızdan Milos Krasic, Fransa Lig 1 takımlarından Bastia'ya, Mayıs 2014'e kadar kiralanmıştır. Kendisine Fransa Lig 1'de başarılar dileriz. Fenerbahçe Futbol A.Ş" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor