Kulisler Eğirdir İçin Özmeral Diyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, çoğu ilde mevcut Belediye Başkanlarıyla yola devam kararı alırken, bu karara ilçe ve belde Belediye Başkanları için de uygulanması bekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2013 15:23
Kulisler Eğirdir İçin Özmeral Diyor

Partinin ilk kurucularından, teşkilattan hiçbir zaman kopmayan, parti disiplininden sapmayan, başarılı çalışmalarıyla Eğirdir’de halkın gönlünü kazanan, çalışkan ve dürüstlüğü ile her zaman ön plana çıkan, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in adaylığının güçlendiği öğrenildi.
30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde Eğirdir’in AK Partili Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’le yola devam edileceği siyasi kulislerde ön plana çıktı.

YAPILAMAYANI YAPTI
İlçede uzun yıllardır su fiyatlarının yüksek olması ve hiçbir Belediye Başkanının cesaret edip, fiyatları aşağıya çekememesi tepkiyle karşılanıyordu. Ancak 2009 yılında halkın teveccühünü kazanarak Şehri-ül Emin olan Osman Nuri Özmeral ilk icraat olarak suyun tonunu 5 TL’den 2 TL’ye düşürdü. Teşkilat içi yoklamalarda ve yapılan anketlerde açık ara önde olan Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in ilçedeki önemli icraatlarının başında halkın faydasına olacak bir çok gelir tarifelerinde indirim yapması oldu.

Adaylığına kesin gözüyle bakılan Özmeral, 2009 yılında Eğirdir’de tabuları yıkmış, AK Partinin yüzünü kara çıkartmamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum