Kumcu: 'Düne kadar kankalardı, ne oldu?'

Isparta’nın 2.bölgeye yer alması, sadece iktidar partisi temsilcilerini mutlu etti. Ana muhalefet temsilcileri da tıpkı, iş dünyası gibi düşünüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2012 10:57
Kumcu: 'Düne kadar kankalardı, ne oldu?'

İl genel Meclisi’nin CHP’li Üyesi Lokman Kumcu, iktidar partisi temsilcileriyle iş dünyasının daha düne kadar kanka olduğunu belirterek, “Şimdi ne oldu?” diye sordu.

Kumcu, “Isparta ili en garabet dönemini yaşıyor. Neden diyecek olursanız, sen teşvikte öncelikli iller kapsamının dışında tutulmuşsun, daha acı bir şey Isparta teşvik dışında bırakıldıktan sonra fabrikasını taşıyan milletvekilleri gördük. Dinar’a götürdüler fabrikalarını, sonra da halkın içine çıkacaklar, farklı konuşacaklar. Isparta’nın teşvik dışında kalması bana göre Isparta halkına bir haksızlık. Ve ilgililer de görevini yapamamış demektir. Kendi aralarında nara atmakla önlem aldıklarını zannediyorlarsa, kaldırıyorlar. Açık ve net söylüyorum. Teşvikte olması gereken bir il Isparta. Nüfusu kaybı oluyor. Isparta’nın girişindeki levhada 192 bine düşmüşüz yazıyor. Bunu düşünmesi lazım. STK, borsa ve buna benzer ilgili kuruluşlar, serzenişlerini dikkate almamak yanlış. Çünkü onlar düne kadar kankalardı, şimdi eleştiriye niye alınıyorlar, merak ediyorum. Al gülüm ver gülümlerdi. Hayırdır ne oldu, battı mı söylenen laflar” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum