‘Kuş Uçurtmadılar’

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, dün kente gelen Bakan Binali Yıldırım’ın güvenliği için personeliyle birlikte bizzat görev yaptı. Daha önce Başbakanlık Koruma Müdürlüğü’nde de görev yaptığı bilinen Or, güvenlik konusunda yine tam not aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2013 10:45
‘Kuş Uçurtmadılar’

Isparta Emniyet Müdürlüğü, bir takım incelemelerde bulunmak üzere dün Isparta’ya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım için kentte adeta kuş uçurtmadı.

Bakan Yıldırım’ın hava yolu ile Süleyman Demirel Hava Limanı’na inişinin ardından yoğun güvenlik önlemleri alan İl Emniyet Müdürlüğü, Süleyman Demirel Üniversitesi’nden (SDÜ) itibaren her kavşağa trafik polisi şehir merkezinde de her 100 metreye bir görevli polis memuru görevlendirdi.

Daha önce Başbakanlık Koruma Müdürlüğü’nde çeşitli görevler yaptığı bilinen İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, teşkilatıyla birlikte Bakan Yıldırım’ın kentte kaldığı süre boyunca güvenliğini sağladı.

Bakanın şehirden ayrılışına dek en ufak ayrıntıyı dahi ihmal ettirmeyen Emniyet Müdürü Or, yolda görülen şüpheli paketlerden, şüpheli şahıslara kadar tüm ayrıntıları dikkate aldı.

Bakan Yıldırım’ın kavşaklardan rahatlıkla geçiş yapması için de her ihtimali değerlendirerek, personeline gerekli talimatları veren Or, güvenlik konusunda yine tam not aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ