Kuzular ve Buzağılar Yarıştı

Şarkikaraağaç’ta düzenlenen Hayvan Yetiştiricileri ve Teknolojileri Sergisi (Hay-Ser) son gününde Buzağı ve Kuzu yarışması yapıldı. Yapılan yarışma sonrası dereceye giren yetiştiricilere çeşitli ödüller verildi.

Yayınlanma:
Kuzular ve Buzağılar Yarıştı

Kuzu Yarışmasında yarışmaya katılan 9 yarışmacı arasından 1’nci olan Başdeğirmen Köyünden Ali İhsan Yıldız’a ödülünü Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, yarışmanın 2’ncisi Başdeğirmen Köyünden katılan Zekeriya Yıldız’a Isparta Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Hasan Hüseyin Özdemir, 3’ncü olan İlçe Merkezinden Şener Tevfik Kaygısız’a Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Yaşar Köroğlu, yarışmanın 4’ncüsü olan Gedikli Köyünden Ahmet Demir’e ise Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Tokat tarafından plaket ve çeşitli ödüller verildi.

Düzenlenen buzağı yarışmasında ise, 1’nci olan Çeltek Köyünden Ramazan Yıldız’a Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, 2’nci olan Arak Köyünden Ali İhsan Bulut’a Yenişar Belediye Başkanı Mustafa Erdem, 3’ncü olan Göksöğüt Köyünden Şenol Arpacı’ya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Yaşar Köroğlu, 4’ncü olan Yenicekale Köyünden Hilmi Güzel’e ise ödülünü Isparta Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Hasan Hüseyin ÖZdemir verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum