Lavanta Turizmine Altyapı Darbesi

Lavanta Turizmine Altyapı Darbesi

Yayınlanma:
Lavanta Turizmine Altyapı Darbesi

Isparta’daki Lavanta üreticilerinin talebi üzerine Isparta’da BAKA tarafından desteklenen Lavanta Turizmine Alt yapı eksiklikleri damga vurdu.

BAKA tarafından desteklenen Lavanta Turizm Isparta’da altyapı sorunları nedeniyle Lavantı üreticilerinin yüzünü güldürmedi. Lavanta Turizmi için şehrimize gelen turistler yolların bozukluğu, gelen turistlerin tuvalet ihtiyaçlarını giderememesi, ilçedeki yollarda kilit taşı bozukluğu, turistlerin ağırlanacağı yerlerin olmaması Lavanta üreticilerini isyan ettirdi.

Kuyucak Köyu Muhtarı Mehmet Aydemir yetkililere seslenenerek bu eksikliklerin giderilmesi için İl Özel İdaresine gittiklerini bu eksiklikleri ifade ettikleri, yetkililerin bu eksiklikleri gidereceklerini ifade etmelerine rağmen şuan için hiçbir işlem yapılmadığı ifade etti.

Kuucak Köyü Muhtarı Mehmet Aydemir “Biz Kuyucak köylüleri olarak burada lavanta üretimi yapıyoruz. BAKA’nın desteğiyle biz bu projeye evet dedik. Fakat buraya gelen turistleri ağırlayacak hiçbir alt yapımız yok. Peki burada turistler sadece lavantaya mı bakacak? Buraya gelen turistler ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak? Burada turist para harcamayacaksa bu projeyi yapmanın ne manası var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.