Lidere Selam Yola Devam

Kendi saha ve seyircisi önünde önceki gün Konya ekibi Ereğlispor ile karşılaşan Isparta Davrazspor, sahadan 3 – 0 galibiyetle ayrılarak ligin ikinci haftasında ‘Liderlik Koltuğu’na oturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2017 10:29
Lidere Selam Yola Devam

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin ikinci haftasında Isparta Atatürk Stadyumunda Ereğlispor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip bu maçtan Okan Akdeniz (2), ve Lungelo Mtshali’nin attığı gollerle 3 – 0 galibiyetle ayrıldı.

MAÇI 6 BİR TARAFTAR İZLEDİ
Önceki gün saat 15.00’te başlayan maçı; Vali Şehmus Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Ispartaspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, diğer protokol üyeleri ve yaklaşık 6 bin dolayında taraftar izledi. Maça Isparta Davrazspor hızlı başladı. Öyle ki, daha maçın 2. Dakikasında Yeşil Pembeli ekip Okan Akdeniz’le 1 – 0 üstünlük sağladı. 30. Dakikada Abubacar Kone kendisinin bu sezonun ilk golünü, takımının ise ikinci golünü kaydetti ve Isparta Davrazspor maçın ilk yarısında soyunma odasına 2 – 0 galibiyetle gitti. Isparta Davrazspor ikinci yarıya hızlı başladı ve beklediği golü de buldu. Maçın 51. Dakikasında Okan Akdeniz, kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. Maçın ikinci yarısı ve özellikle 3 – 0’dan sonra Yeşil – Pembeli ekip rakibinin üzerine fazla gitmedi. Maç 3 – 0 Isparta Davrazspor’un galibiyetiyle sona erdi.

HEM PUANINI 6’YA
ÇIKARDI HEM LİDER OLDU
Isparta Davrazspor, bu galibiyetle puanını 6’ya, averajını da (+4)’e yükseltti. Yeşil – Pembeli ekip, 6 puan ve (+4) averajla ligin ikinci haftasında grup lideri oldu. Isparta Davrazspor, bu hafta sonu ezeli rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor ile deplasmanda karşılaşacak.

SERİK BERABERE KALDI,
OĞUZHANSPOR MAĞLUP OLDU
Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Mut Belediyespor’u 4 – 2 mağlup ederek ilk haftayı lider olarak kapatan Serik Belediyespor, kedi sahasında oynadığı Karaman Belediyespor maçından 0 – 0 golsüz berabere ayrılarak 4 puanda kaldı ve puan durumunda dördüncü sıraya geriledi.
Isparta Davrazspor’un ezeli rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor ise, geçen haftaki Gölhisar beraberliğinin ardından önceki gün de Sarayönü Belediyespor’a 3 – 1 mağlup olarak 1 puanda kaldı ve puan sıralamasında 11’inci sıraya kadar geriledi.

DAVRAZSPOR’U SARAYÖNÜ TAKİP EDİYOR
Grupta 6 puanla lider durumda bulunan Isparta Davrazspor’u ilk iki haftayı galibiyetle tamamlayan diğer takımlar Sarayönü Belediyespor ve Medcem Silifke Belediyespor takımları takip ediyor. Ligin ilk iki haftasında oynadığı iki maçı da kaybederek hiç puanı bulunmayan Mut İdmanyurdu Belediyespor ile Konya Ereğlispor takımları ligin son sırasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.