Lokman Kumcu Gelendost Belediye Başkan Adayı

CHP’nin Gelendost İl Genel Meclisi Üyesi Lokman Kumcu, Gelendost Belediye Başkan adayı oldu. Genel Merkez’in de onay verdiği Kumcu, çalışmalarına bu hafta başlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Kasım 2013 15:11
Lokman Kumcu Gelendost Belediye Başkan Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi Gelendost İl Genel Meclisi Üyesi Lokman Kumcu, Gelendost Belediye Başkanı oldu.

CHP’nin aykırı isimleri arasında geçen ve İl Genel Meclisi’nin renkli simalarından olan Lokman Kumcu, Partisinin İl Örgütü ve Genel Merkezi’nin de oluruyla başkan adayı olarak belirlendi.

Öte yandan CHP’de Lokman Kumcu ismi İlçe Örgütünde de taşları yerinden oynatacak. CHP’ye yakın kaynaklardan bilgi alan Ajans32 Muhabiri İlçe Başkanlığı’nın Lokman Kumcu ismine sıcak bakılmadığı bilgisine ulaştı.

Gelendost İlçe Başkanı’nın mevcut Belediye Başkanı Halim Kıyak’a CHP’den aday ol teklifi götürmek istediğini belirten kaynaklar İl Örgütü’nün bu teklife sıcak bakmadığını ve İl Örgütü ile Gelendost İlçe Örgütü arasında soğuk rüzgarlar estiğini belirtiyor.

Ancak son noktada CHP Parti Meclisi’nin de kararı ile Lokman Kumcu’nun Gelendost Belediye Başkan Adayı olarak kesinleştiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum