“Luka’yı Mumla Arıyoruz”

“Luka’yı Mumla Arıyoruz”

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2018 22:50
“Luka’yı Mumla Arıyoruz”

Isparta Davrazsporlu taraftarlar, geçen yıl takımda oynayan Lungelo Mtshali yani namıdeğer Luka’nın takımın toplam attığı gol sayısının yarısını tek başına attığını belirterek; “Luka’nın satılması çok yanlıştı. Bu futbolcunun geri alınmasını istiyoruz. Ndıaye denilen futbolcu sahada sadece yürüyor” dediler.

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin dördüncü haftasında önceki gün Isparta Atatürk Stadyumunda Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip, kalecisinden forvetine kadar rezalet bir futbol ortaya koyarak rakibinden fark yedi. Yeşil – Pembeliler, 90 dakika boyunca rakibi karşısında varlık gösteremedi.

TARAFTARLAR ÇİLEDEN ÇIKTI…
Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Isparta Davrazspor’un ortaya koyduğu etkisiz futbol Yeşil – Pembeli taraftarları çileden çıkardı. Özellikle maçın ikinci yarısında taraftarlar kendi takımlarının futbolcularına büyük tepki gösterdiler. Maçın sonlarında ise taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı.

“KULÜPTE İYİ OLAN BİR ŞEY YOK”
Yönetimin çok kötü ve zayıf bir takım kurduğunu gördüklerini ifade eden Isparta Davrazsporlu taraftarlar, bu takımla şampiyonluğun hayal olduğunu belirterek şunları söylediler, “İki yıldır şampiyonluğa oynuyoruz ve kaybediyoruz. Bu yıl mutlak surette şampiyon olmamız gereken bir sezon. Kaldı ki, geçen yıllara göre bu yıl grubumuzda o kadar güçlü takımlar da yok. Bizim bu gruptan rahatlıkla çıkmamız gerekiyor. Ancak, görülüyor ki, bizim takım diğer çoğu ilçe takımlarından oluşan takımlardan da kötü. Teknik heyet yetersiz. Tüm bunlar üst üste eklenince Bucak maçı gibi hezimetler yaşanıyor. An itibariyle baktığımızda kulüpte iyi olan hiçbir şey yok.

“NDIAYE, BIRAKIN TOP OYNAMAYI,
SAHADA AYAKTA ZOR DURUYOR”
Gaziantepspor’un eski oyuncusu, Süper Lig tecrübesi var diye Ndıaye diye bir yabancı futbolcu almışlar. Bu futbolcunun ahı gitmiş vahı kalmış. Futbolcuda futbolculuktan eser yok. Sahada sadece yürüyor. Tecrübe ve kişisel beceri sıfıra inmiş. Bitmiş tükenmiş bir futbolcuyu alırken hiç mi araştırma yapılmaz. Bu futbolcular takıma rast gele mi alınmış? Teknik Sorumlu olarak takımın başına getirilen genç de oyunu okuyamıyor, kimi ne zaman değiştireceğini bilemiyor. Isparta Davrazspor’un şuanda ligde 4’te 4 yaparak lider olması gerekirken 9. Sıralarda yani son sıralarda yer alıyor. Yazık, gerçekten koskoca şehre böyle bir duruma düşmek yazık.

“LUKA’YI MUMLA ARIYORUZ”
Önceki sezon takıma alınan Lungelo Mtshali vardı. Biz ona kısaca Luka diyorduk. Bu forvet oyuncusu gerek kondisyonu gerekse kişisel becerileriyle rakip takımın defansını adeta dağıtıyordu. Defansı çalımlayarak topu ağlara gönderiyordu. Ceza sahası çevresinde topla buluştuğu anda topu kaleye gönderiyor ve golünü atıyordu. Böylesine iyi bir futbolcu satılmamalıydı ve mutlaka bu sezon da takımda yer almalıydı. Geçen yıl Isparta Davrazszpor’un attığı 52 golün yarısını bu futbolcu tek başına attı. Onun yerine yabancı kontenjanından alınan ve Gaziantepspor’un eski futbolcusu olan Ndıaye tam bir fiyasko. Bu futbolcu artık bitmiş. Takıma vereceği hiçbir şey kalmamış.

“TAKIM, BİR AN ÖNCE KENDİNE GELMELİ”
Neticede, yönetimin takımın şöyle bir silkinip düzelmesi için, kendine gelmesi için radikal kararlar alması gerekiyor. Bu takım, sadece Bucak maçında kötü oynamadı. Ligin ilk maçı olan Sökespor maçından bu yana şampiyon adayına yakışır bir futbol oynamıyor. Bunu puan durumuna baktığımızda daha iyi görüyoruz. Zira, bizim berabere kaldığımız Sökespor, bizim kendi sahamızda beraberliği bile 89. Dakikada kurtarabildiğimiz Konyaaltı Belediyespor takımları şimdi ligin dibindeler. Takım, kalecisinden forvetine kadar etkili bir şekilde uyarılmalı ve futbolcuların Isparta’ya yakışır bir futbol oynamaları sağlanmalıdır. Oynayamayan ise gönderilmelidir” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.