LYS’de Isparta Birincisi Altınbaşak’dan

Altınbaşak Koleji, 2014 LYS’de ilk 50’de 3, ilk 1000’de ise 17 öğrenci ile Isparta’nın göğsünü kabartmaya devam etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2014 13:25
LYS’de Isparta Birincisi Altınbaşak’dan

Kolej öğrencisi Abdullah Furkan Çetin, LYS TM-1 ve Y-TM-2 puan türlerinde Isparta 1.si ve Türkiye 6.sı oldu.

ÖSYM, Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS) sonuçlarını önceki gün gece 01.30’da açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre Isparta’da başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Altınbaşak Koleji yine ipi göğüsledi. 2014 üniversite sınavı LYS'deAltınbaşak Koleji ilk 50'de 3 öğrenci, ilk 1000'de 17 öğrenci ile Isparta'nın başarılarını arttırmaya devam etti.

Altınbaşak Koleji öğrencisi Abdullah Furkan Çetin üniversite sınavı (2014-LYS)' de Y-TM-1 ve Y-TM-2 puan türünde Isparta 1. ve Türkiye 6.sı oldu. Genel Müdür Lütfü Tunç okullarından Isparta birincisi ve ilk 1000’de 17 öğrenci çıkmasının emanet alınan çocuklar ve velilerimiz adına mutluluk verici olduğunu söyledi.

Başarının Sırrı: İyi Çalışma Ve Fedakarlık
Bu başarıları beklediklerini aktaran Tunç,''Okulumuz tarihinde bu şekilde bir çok başarı var. Bu başarılar önce ısparta halkının güven ve desteği sonra da iyi bir kadronun planlı çalışması ve fedakarlıkdiğergamlık duyguları ile elde edilmiştir. Öğrencimizi, öğretmenlerini ve ailesini tebrik ederiz.'' diye konuştu.

İşte İlk 1000’e Giren 17 Altınbaşak Öğrencisi
Abdullah Furkan Çetin, Yunus Emre Kaygısız, Mustafa Burak Ayhan, Salih Pamukçu, Zeki Said İncekara, Ramazan Bahadır Küçük, Muhammed Akif Erkoç, Mert Avcu, Mustafa Kubilay Kaya, Muhammed Fatih Doğan, Muhammed Furkan Yaldız, Ömer Faruk Tay, Talha Can Korkmaz, Burak Düden, Merve Demirci, Ayşenur Gündoğmuş, Raziye Kısacık.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.