“Mağdur Oluyoruz”

“Mağdur Oluyoruz”

Yayınlanma:
“Mağdur Oluyoruz”

Belediye tarafından 30 Ağustos Zafer Konseri öncesinde yerlerinden sökülen Otobüs Duraklarının 29 Ekim Cumhuriyet bayramı geçmesine rağmen tekrar yerine konulamaması vatandaşları özellikle yağmurlu havalarda mağdur ediyor.  

Şehrin en işlek merkezi konumundaki Kaymakkapı Meydanından geçen veya otobüs bekleyen vatandaşlar bugünlerde sıkıntılı. Zira, 29 Ağustos tarihinde meydandan kaldırılan Otobüs Duraklarının bir bölümü hala yerinde değil. 

Söz konusu duraklar 29 Ağustos tarihinde kaldırıldı. İlk etapta, reyonların kaldırılması Belediye tarafından bir gün sonra yani 30 Ağustos’ta Kaymakkapı Meydanında düzenlenen ve Sanatçılar Emel Sayın ile Ahmet Özhan’ın katıldığı ’30 Ağustos Zafer Konseri’ için yapıldığı sanıldı. Ancak, söz konusu konser organizasyonunun ardından bir aşı aşkın zaman geçmesine rağmen, kaldırılan duraklar geri getirilmedi. 

“CUMHURİYET BAYRAMI 

DA GEÇTİ AMA HALA…” 

Bunun üzerine vatandaşlar, Belediye’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlediği ‘Cumhuriyet Konseri’ni beklediği ve bundan sonra söktüğü durakları yerine koyacağını düşündü. Ancak, Cumhuriyet Bayramının üzerinden neredeyse bir ay geçmesine rağmen duraklar halâ yerine konulmadı. 

“KIŞ GELDİ BİZ NEREDE 

OTOBÜS BEKLEYECEĞİZ?”

Ağustos, Ekim derken Kasım ayının yarısına gelindiğini ve durakların bir an önce yerlerine monte edilmesini isteyen vatandaşlar; “Durakların sökülüp götürülmesi nedeniyle burada otobüs beklerken, kış aylarının geldiği ve havaların soğuyup yağışların başladığı şu günlerde otobüs beklerken ıslanıyoruz. Öte yandan, durakların söküldüğü yerdeki demirler veya beton parçaları orada kaldığı için gelip geçerken takılıp düşme tehlikesi yaşıyoruz. Onun için, durakların tekrar aynı yerine monte edilmesini Belediye’den talep ediyoruz” dediler. 

MISIRCILAR DA KALDIRILMIŞTI 

Bilindiği gibi; aynı otobüs durakları gibi hemen durakların arka bölümünde sabit şekilde duran Mısır Satış Reyonları da aynı gün kaldırılmış ve bunun üzerine, Kaymakkapı Meydanında daha önce sıralı haldeki satış reyonlarında mısır satan mısırcılar, reyonların kaldırılması üzerine tekerlekli seyyar satış reyonları ile Kaymakkapı Meydanının çeşitli yerlerine konuşlanarak satışlarını yapmak zorunda kalmışlardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum