Mahir Hoca'nın İsmi Yaşatılacak

Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ilk toplantısı dün Belediye Başkan Vekili Orhan Eren’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2011 12:04
Mahir Hoca'nın İsmi Yaşatılacak

Toplantıda MHP’li Belediye Meclis Üyesi Uğur Bestelci, Ekim ayının son gününde hayatını kaybeden Isparta’nın tanınmış eğitimci ve siyasetçilerinden Mahir Göker’in isminin yaşatılması için bir teklif sundu.

Merhum Mahir Göker’in Isparta’nın gelişmesine ve birlikteliğin sağlanmasına büyük katkı sağladığını ifade eden MHP Belediye Meclis Üyesi Bestelci, “Şehrimizin güzide bir yerine hocamızın isminin verilmesini teklif ediyoruz” dedi. Bestelci ve diğer meclis üyelerinin sunduğu bu teklif oy birliğiyle kabul edilerek gündeme alındı.

İmardaki sıkıntıların çözümü için İmar Komisyonu yetki istedi

Öte yandan MHP Belediye Meclis Üyesi Tevfik Katırcıoğlu da Kasım ayında tartışmalara neden olan İmar Müdürlüğündeki sıkıntılarla ilgili bir önerge sundu. Katırcıoğlu, sorunların araştırılması için İmar Komisyonuna yetki istedi.  Katırcıoğlu’nun bu açıklamasından sonra meclis üyeleri oy birliğiyle imar komisyonuna yetki verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.