Mahkemeyi Kazandı Geri Döndü

Mahkemeyi Kazandı Geri Döndü

Yayınlanma:
Mahkemeyi Kazandı Geri Döndü

Geçen yıl Eylül ayında Ankara Merkeze atanan Isparta PTT Başmüdürü Yaşar Adanalı İdare Mahkemesine açtığı davayı kazanarak görevine iade edildi. Onun yerine gelen Başmüdür Hüseyin Öztürk ise Ankara’ya merkeze çekildi.

Isparta PTT Başmüdürlüğünde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Geçmiş yıllarda da Başmüdürlerin mahkemelere gittiği Müdürlükte bir mahkemelik olay daha yaşandı.

2012 yılı Ekim ayında PTT Başmüdürü Ömer Gül’ün Kırıkkale’ye atanmasının ardından Isparta’ya atanarak görevine başlayan Yaşar Adanalı, Isparta’da yaklaşık 7 yıl görev yaptıktan sonra geçen yıl 25 Eylül 2017 tarihinde Ankara Merkeze çekilmiş yerine ise Mardin PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk atanmıştı.

HÜSEYİN ÖZTÜRK’ÜN ISPARTA
MACERASI KISA SÜRDÜ
Isparta PTT Başmüdürü Yaşar Adanalı, Ankara Merkeze atanması konusunu İdare Mahkemesine taşıdı ve göreve iade davası açtı. Yaklaşık 8 aydır devam eden mahkeme geçtiğimiz günlerde sonuçlandı ve yargı Başmüdür Adanalı’yı görevine iade etti. Bu kararın ardından Adanalı’nın yerine göreve gelen Hüseyin Öztürk’e de yol göründü. Öztürk, Adanalı’nın görevine geri gelmesiyle Hüseyin Öztürk de, Genel Müdürlük tarafından Ankara Merkeze çekildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum