Mahmut Özyürek İstifa Etsin!

Tuna Ünal :Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek, derhal istifa etmeli.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2012 13:16
Mahmut Özyürek İstifa Etsin!

Ulu Önderimizin adını taşıyan bu derneğe hiçbir katkısı bulunmayan, kendisini muhalefet partisi temsilcisi gibi sanan Özyürek, derhal o koltuğu terk etmeli.

NEDEN İSTİFA ETSİN?

Değerli okurlarımız, ‘Belki bize ne? yada sana ne?’ diyebilirsiniz…

Mahmut Bey’in yaptığı yazılı ve sözlü açıklamalar, o kuruma ve Ata’mıza büyük zararlar veriyor. Siz hiç bu güne kadar, Mahmut Özyürek yönetiminde ki ADD Isparta Şubesi’nin, Ata’yı anlatan, Ata’mıza sahip çıkan bir projeye destek verdiğini duydunuz mu? Ben yıllardır bu işin içindeyim Mahmut Özyürek’in muhalefet harici bir şey yaptığına şahit olmadım. Bu beyefendinin yapmadıkları yetmiyor gibi, birde kendisini eleştirenlere hakaret ediyor.

Basın mensupları ile uğraşmaya çalışılıyor. Sayın Özyürek, sen önce aynada kendine bak, sonra meslektaşlarımı eleştir. Onlar en azından muhalefet yaparken bile Isparta’nın çıkarları için uğraşıyor. Sen gibi, çok değerli bir kurumun arkasına sığınıp, kaş yapayım derken göz çıkarmıyorlar. Yine sormak istiyorum, “Sen ve yönetimin bu güne kadar okullara Ata’mızı tanıtan kaç tane proje sundun? Isparta’nın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin çıkarlarına olan hangi platformda yer aldın? Hükümeti ve siyasileri eleştirmekten başka ne yaptın? En önemlisi sen Ata’mızı tanımayan kaç kişiye tanıtımda bulundun? Neden Genel Merkezin seni ihraç etmek istiyor? Neden Isparta’ya gelen Valilerle kavga ettin?

SEN ISPARTA VE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İÇİN NE YAPTIN?

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum