Malum Güçler Harekete Geçti

Saadet Partisi’ne ait pankart, flama ve bayrakların indirilmek istenmesi büyük tepkiye neden oldu. İl Başkanı Cevat Gençay; “Bu çirkin saldırı Saadet Partisinin seçimleri kazanacağının en açık göstergesidir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2014 15:42
Malum Güçler Harekete Geçti

Saadet Partisi olarak gümbür gümbür yerel seçimlere doğru ilerlediklerini ifade eden İl Başkanı Cevat Gençay, söz konusu olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Seçim Kurulu’nun tüm partilere tanıdığı hak ve hürriyetler çerçevesinde şehrin çeşitli yerlerine partimize ait pankart, flama ve bayraklar astık. Ancak, bu astıklarımız önceki gece saat 02.00’de toplatılmak istenerek çirkin bir saldırıya maruz bırakılmıştır.

Bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyorum. Partimize yönelik yapılan bu saldırı şunu açıkça ortaya çıkarmıştır ki, Saadet Partisi gümbür gümbür gelmekte ve 30 Mart’ta da belediyeyi kazanarak 31 Mart sabahı da başkan adayımız Süleyman Çakan makamına oturacaktır.

“MALUM GÜÇLER HAREKETE GEÇTİ”
AKEDAŞ Firmasının sepetli aracıyla partimize ait pankart, flama ve bayrakların indirmek isteyenlere bunu dene yaptıklarını sorduğumuzda sayın Valimizin talimatlarıyla olduğunu söylemektedirler. Oysa, yaptığımız araştırmada sayın Valimizin böyle bir talimatının olmadığını öğrendik. Güvenlik güçleri de bu konuda bize yardımcı oldular. Malum güçler yine seçimlere çok az bir süre kala harekete geçti. Çünkü, seçimleri kazanamayacaklarını anladılar. Onun için saldırıya geçtiler. Saadet Partisinin yükselişine engel olmak için bunu yapıyorlar.

“BİZİMLE BOY ÖLÇÜŞMEYE KALMAYIN”
Saadet Partisi bir dava partisidir. Biz de yıllardır bu partide siyaset yapmaktayız ve bir dava adamıyız. Malum güçler bizim pankartlarımızı indirseler bile biz bir gecede yüzlerce pankart asarız. Kimse bizimle boy ölçüşmeye kalkmasın. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta seçimleri Saadet Partisi kazanacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.