Manchester United'da Sneijder'in Peşinde

G.Saray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in adı, Ajax ve Chelsea'nin ardından şimdi de Manchester United ile anılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2013 13:21
Manchester United'da Sneijder'in Peşinde

İki sene önce de 'Kırmızı şeytanlar'ın gündemine gelen Hollandalı yıldızı, o dönemki kulübü Inter 30milyon Euro bonservis bedeline satmamıştı.
İngiltere'nin önemli gazetelerinden Daily Express, Wesley Sneijder'in sezon başı transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelen Manchester Unitedlı Nani ile takas edilebileceğini belirterek bununla ilgili bir habere imza attı.

Tekrar Chelsea'nin başına geçen Portekizli Jose Mourinho'nun da istediği yıldız oyuncunun da Premier Lig'e sıcak baktığı ifade edildi.
Galatasaray cephesi, Hollandalı yıldızın satılmayacağı yönünde demeçler verirken, İngilizler bu takastan iki tarafın da karlı ayrılacağını vurguluyor.

GÖZLER SNEIJDER'DE

Galatasaray'da son haftaların formsuz futbolcularından Sneijder'in Karabükspor maçındaki performansı merak konusu oldu. Hollanda MilliTakımı'nda Türkiye'ye karşı oynanan karşılaşmada iyi bir performanssergileyen ve bir de gol atan yıldız futbolcunun, bugünkü maçta nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.